Magazin

Nature Flowers – cel mai bun depozit de flori din Iasi?

Publicat: 20 mai 2019

Florile semnifică un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi. Frumusețea lor delicată ne ajută să transmitem mesaje de iubire sau prețuire pentru cei dragi sau persoanele iubite. Dacă iubești florile și le recunoști rolul în societatea actuală, iți vei dori să începi o afacere în domeniu. Primul pas pe care trebuie să îl faci în sensul acesta este să determini ce tip de serviciu vrei să oferi. Există 3 tipuri de servicii florale în Iași:

1. O florărie retail este potrivită pentru fiecare antreprenor ce doreste să cumpere flori de la depozite de flori și să le vândă îl florăria lor proprie. Aceștia își pot crea buchete ca și semnături proprii și pot personaliza orice buchet pentru orice ocazie. Tipul acesta de afacere mai este potrivită pentru persoanele ce doresc să relaționeze fizic cu clienții acestora și live într-o locație specifică.  Un florar adevărat nu vinde doar flori, ci vinde arta de a personaliza buchetele în maniere specifice pentru a satisface nevoile clienților acestuia. Sunt câteva elemente specifice pentru o abordare corectă. Elementul cheie îl reprezintă meșteșugul și cunoștințele în domeniul de aranjamente florale, design și întreținerea acestora. Una dintre cele mai flexibile caracteristici o reprezintă flexibilitatea de-ați aranja magazinul în orice timp de locație.  Florăriile pot fi poziționate în spitalele din Iași, mall-uri populare (Precum Palas Mall Iași și Iulius Mall Iași), complexuri comerciale alimentare sau chiar și profile stradale în zone populare ale orașului Iași.  Totul depinde de obiectivul și bugetul dumneavoastră. De asemenea, este și o afacere complementară alături de restaurante sau magazine de suveniruri. Florarii ce lucrează în retail au posibilitatea să iși segmenteze produsele și serviciile în categorii nișate, precum aranjamente pentru nunți iași, coroane funerare sau pur și simplu aranjamente folosit ca și cadou pentru diverse ocazii de-a lungul anului.

2. Un depozit flori Iași vinde flori en-gross în ghiveci sau flori gata tăiate și livrate în toate florăriile din oraș. Tipul acesta de afacere necesită o cunoaștere aprofundată a fenomenului și experiență mai îndelungată, cât și un capital financiar destul de mare. Dacă dorești să te implicit în această afacere, ar trebui să fii la curent cu intreținerea florilor depozitate cât și cu lanțul produsului de la import până la depozitul tău. În principiu, ai nevoie de o hală închiriată aproape de oraș care este dotată cu echipamente de menținere a unei temperaturi și umidități constante. Este nevoie de o dedicare aparte dacă dorești să te implici în astfel de afacere și este recomandată antrepenorilor cu o experiență solidă în spate. Recomandarea noastră  din acest articol se îndreaptă către depozitul de flori en-gross Nature Flowers Iași situat în  Bd.-ul Metalurgie Nr 8. Pentru comenzi en-gross puteți vizita sediul lor sau puteți accesa site-ul natureflowers.ro. Vom atașa și o galerie foto cu florile depozitului, urmând ca voi să completați în comentarii părerea voastră de produsele lor.

3. Un furnizor de produse pentru florării vinde produse complementare folosite de către florari pentru a completa aranjamentele în cauză. Asta implică comerțul cu diferite vaze, fundițe, spumă florală, coșuri și alte produse similare. Dacă încă iți dorești să fii în domeniul de afaceri cu flori, dar nu vrei să intreții marfa perisabilă, atunci acest tip de afacere este pentru tine.  Acest tip de afacere necesită un sistem de inventariere, distribuție și livrare. Ai putea dispune de un avans considerabil dacă ai absolvit o facultate în domeniu sau dacă ai acumulat suficientă experiență în domeniu ca și simplu angajat.

 

În orice afacere cu flori, așteaptă-te ca să fii chestionat de clienții tăi. Ai nevoie de cunoștințe solide în nutriția plantelor, sol, controlul luminii și lucruri de genul acesta. 

În final, tine minte că locația magazinului tău iți poate aduce succesul sau iți poate provoca falimentul.  Acesta trebuie plasat într-o zonă convenabilă pentru clienții tăi. Consultă-ți bugetul și încearcă să găsești cea mai bună locație pentru acesta. Caută spații în apropierea locurilor de parcare sau zone des tranzitate, atât pietonal cât și auto.

Ca orice altă afacere, trebuie să ințelegi cum funcționează aceasta. În afara aranjamentelor minunate pe care le puteți crea, ai nevoie de cunoștințe financiare, contabilitate, planificare și marketing pentru ca afacerea ta să devină un succes.loading...

Adauga un comentariu