Sport

Nebunie în Ștefan cel Mare înaintea returului cu Sporting Lisabona, în Liga Campionilor! Cerere uriașă de bilete

Publicat: 25 feb. 2020

Dinamo București are șanse reale de a juca în optimile de finală în Liga Campionilor la handbal masculin, după victoria cu Sporting Lisabona, în deplasare, scor 26-25, în manșa tur a play-off-ului. Următoarele 60 de minute se joacă duminică, de la ora 17:30, în Ștefan cel Mare.

În ciuda avantajului luat după prima partidă și a faptului că va juca pe teren propriu, oficialii echipei Dinamo sunt convinși că lucrurile sunt departe de a fi tranșate.

„Calificarea încă se joacă. Sunt convins că Sporting nu digeră așa ușor înfrângerea din tur, chiar după meci le-am și spus că îmi pare rău pentru ei că nu știu să piardă. Noi am pierdut anul trecut și am făcut-o în mod decent. Și pe noi ne-a durut enorm de mult, dar am mers mai departe și nu ne-am comportat așa cum au făcut-o ei. Sunt convins că vor să demonstreze că își merită locul mai sus, o să vină să se lupte, dar nici noi nu vom sta cu mâinile în sân”, a declarat Daniel Georgescu, dezamăgit după anumite lucruri petrecute la tribuna oficială în timpul partidei, dar și în teren, din punct de vedere al arbitrajului.

Lumea vine pentru handbal de calitate, pentru meciuri tari

Până la partida retur, Dinamo va avea un meci la fel de greu, cel al „cererii de bilete”. Toate cele 2.300 de locuri au fost deja ocupate! Cum face față clubul la cererea de bilete mult peste capacitatea sălii?

„Încercăm să mulțumim pe toată lumea, iar cei care nu pot să beneficieze de un bilet, să ne înțeleagă că sala nu are decât 2.300 de locuri. În altă ordine de idei, sala asta dacă o făceam de 10.000 de locuri, iar la jocuri veneau doar 500 de spectatori, cine plătea toate utilitățile? Ai ajuns să ai o echipă și, într-adevăr, să îți ceară mai mult, o Sală Polivalentă. Dar dacă ne uităm bine, noi cerem o Sală Polivalentă la competițiile internaționale. La competițiile interne, din păcate, nu avem același impact. Noi, acasă, nu jucăm tot timpul cu sala plină, decât la anumite meciuri, CSM București la fel, au sala plină doar la cupele europene. Iar asta ar trebui să ne pună pe gânduri. Lumea vine pentru handbal de calitate, pentru meciuri tari”, a comentat Daniel Georgescu

Altfel, Dinamo speră să-l recupereze pe Amine Bannour până la retur, să mai aibă încă un tunar, iar la final să se bucure alături de suporteriloading...

Adauga un comentariu