Bursa Barfelor

Nemulțumire mare în rândul gaborilor

Publicat: 03 iun. 2023
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Nemulțumire mare în rândul gaborilor

Babele încep rubrica de astăzi cu una din lumea gaborilor, mai precis din cuibul rutieriștilor. De ceva timp cică e zarvă mare pe la rutieriști pentru că s-au cam plictisit de făcut teren și de dat amenzi bețivilor aflați la volan. Și de aia vor să iasă la pensie de tinerei și să-și găsească alte combinații prin târg. Cică treaba asta nu prea le convine șefilor, care au deja un deficit de personal, iar numărul angajaților nemulțumiți este destul de mare. Nu este exclus ca, în perioada următoare, șoferii să se intersecteze cu niște ghiolbani de la țărănoia cu glod în buletin. Este de urmărit situația rutieriștilor.

Comentarii
  • Au multe combinatii toata lumea le stie …taxiuri…spalatoriii….etc..nu 65 de ani dar 60 e fara probleme .nu vor pa sunt alti ce vor sa munceasca,,,,,,,si apropo nu toti elevi de la scolile auto sunt prosti dar golania e mare

  • Băieții ăia „țărănoii” au constatări mult mai multe decât cashetele albe!!! De vedete suntem sătui. Să iasă la pensie că și-au făcut treaba și să rămână pantaloni strâmți, ăștia de se înghesuie la pensat….

  • Deficitul de personal a fost creat pe fondul legilor șantajabile. În atâția ani, clasa politică nu a putut să bată în cuie o lege definitivă. Spre exemplu, știe toată lumea că prin lege de pensionezi la vârsta x, iar cumulul de calcul al pensiei este y. Nu, ei întotdeauna au venit cu tot felul de mizerii si porcării, dar mai ales cu iz electoral si de protejare a anumitor categorii care i-au deservit prin protejare !

  • Ghiolbanii aia de la taranoaia fac constatarea si duc pana la capat cercatarile cu masuri preventive cu tot si probabil mai multe, plus ca au sute de dosare, competenta pe ordine publica, silvic, proximitate, paza, si numeroase alte atributii…din pct meu de vedere acesti ,,taranoi” sunt de fapt super politisti

Adauga un comentariu