Titlurile zilei

Nesimțire fără limite. Consilierul județean Adrian Acostoaiei, exclus din PMP, ignoră avertismentele și continuă să parcheze ilegal în fața restaurantului „La Prânz” – FOTO

Publicat: 31 mai 2023
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Nesimțire fără limite. Consilierul județean Adrian Acostoaiei exclus din PMP ignoră avertismentele și continuă să parcheze ilegal în fața restaurantului La Prânz - FOTO
Mai multe mașini au fost surprinze din nou în fața restaurantului ”La Prânz” după ce, săptămâna trecută o acțiune de amploare a Poliției Locale a ridicat toate mașinile parcate neregulamentar în zonă

În ciuda numeroaselor sesizări cu privire la parcarea neregulamentară în fața restaurantului „La Prânz”, situația nu pare să se îmbunătățească

Chiar și după ce Poliția Locală a intervenit recent pentru a sancționa și ridica vehiculele staționate în acea zonă, mașinile celor care servesc masa la terasa respectivă și ale proprietarului au fost surprinse în aceeași poziție precum săptămâna trecută. Cu toate că acestea sunt parcate exact sub semnul de circulație care interzice staționarea și anunță ridicarea mașinilor, niciunul dintre șoferi nu pare să fie deranjat de acest aspect.

Consilierul județean Adrian Acostoaiei, exclus din PMP, ignoră avertismentele și continuă să parcheze ilegal în fața restaurantului „La Prânz”

Unul dintre cei care continuă să ignore cu nonșalanță regulile de circulație este consilierul județean exclus din PMP, proprietarul „La Prânz”. Chiar și după ce a fost sancționat și mașina sa a fost ridicată de autorități, Acostoaiei pare să nu fi fost intimidat în niciun fel. Acesta nu ezită să parcheze ilegal în fața restaurantului pe care îl deține, ignorând avertismentele și acțiunile Poliției Locale.

Comportamentul neadecvat al consilierului județean ridică semne de întrebare cu privire la respectul față de lege și față de ceilalți cetățeni. În ciuda faptului că acțiunile sale au fost aduse în atenția autorităților, Adrian Acostoaiei nu dă dovadă de nicio remușcare sau intenție de a se conforma normelor impuse de statul de drept.

Reporterii BZI continuă să monitorizeze situația și își propun să aducă în atenția publică nesimțirea fără limite a consilierului județean Adrian Acostoaiei.

Adrian Acostoaiei profită de slăbiciunile Poliției Locale din Iași în timp ce solicitările cresc în municipiu

Situația nesimțirii fără limite a consilierului județean exclus din PMP continuă să facă valuri, iar acesta pare să profite de slăbiciunile Poliției Locale din oraș. În ciuda numeroaselor sesizări și sancțiunilor primite, Acostoaiei și clienții „La Prânz” continuă să parcheze ilegal în fața restaurantului, fără a da dovadă de remușcare sau intenție de a se conforma normelor de circulație.

Potrivit informațiilor obținute, se pare că Adrian Acostoaiei își bazează această atitudine pe faptul că Poliția Locală din Iași se confruntă cu un număr tot mai mare de solicitări și nu poate acționa în mod eficient în toate zonele municipiului. Slăbiciunile instituției sunt exploatate de către cei care încalcă legea, iar Acostoaiei pare să fie un exemplu în acest sens.

Florin Cuzuc, șeful Serviciului de Circulație din cadrul Poliției Locale, a recunoscut că numărul solicitărilor a crescut în mod semnificativ în ultima perioadă. Cu toate acestea, a promis că vor fi efectuate acțiuni punctuale în zona în care se află restaurantul „La Prânz”, în funcție de disponibilitatea echipajelor. Cu alte cuvinte, intervențiile polițiștilor locali vor fi făcute doar atunci când vor avea suficiente resurse pentru a acoperi solicitările.

„O să continuăm să monitorizăm cu atenție sporită și în zilele următoare. Cu oamenii pe care îi avem repartizați în serviciu am fost solicitați de către celelalte instituții din cadrul primăriei, cum ar fi Citadin sau Servicii Publice, iar în zona respectivă, și nu numai acolo, acționăm punctual când avem echipaje disponibile. Dacă sunt anumite zone în care se parchează neregulamentar pentru o perioada mai mare de timp, atunci vom avea în vedere crearea unui post permanent. Noi încercăm să fim prezenți în toate zonele cu probleme”, declară Florin Cuzuc, șeful Serviciului de Circulație din cadrul Poliției Locale.

În concluzie, consilierul județean Adrian Acostoaiei, exclus din PMP, ignoră avertismentele și continuă să parcheze ilegal în fața restaurantului „La Prânz”, după ce, săptămâna trecută, Poliția Locală din Iași a ridicat și sancționat toate mașinile din zona respectivă.

Comentarii
  • Intreb si eu pentru un prieten, da camioanele, TIR-urile de Republica Moldova si Ucraina care stau parcate pe banda de circulatie de la bordura in zona Baza 3, spre capat Coca Cola, pe ambele parti, nu le vede nimeni?! Acolo unde mai e politia locala a lu peste prajit?!

  • Nu are ce căuta aceasta dugheana in centrul Iașiului. Acolo se întâlnesc jeguri politice , jeguri care au diferite poziții sociale în instituțiile publice….si una peste alta în anul 2023 …cred că se află în jungla și fac ce ii taie capul cu amenințarea..respectiv ..Bucătarul dughenei .. de ani de zile nimeni nu ia nici o decizie de închidere acelei dughene de colt de strada.

  • e plăn de dughene tot centru , care nu i plac jegurile politice sa se duca in rusia.cat despre parcare veniti sa vedeti ce e in jurul pene tenciarului sau acolo avert interzis jeguri de ziaristi

  • Din lipsa locurilor de parcare,esti nevoit sa parchezi undeva.Mergi totusi la serviciu,indiferent ca esti ziarist sau politician sau un om obisnuit.Nu vad de unde atata patima impotriva unui om.Mai bine s-ar face presiune pentru locurile de parcare.

  • Chirica dă-l afară pe Trântorul de lux al Iașului. Ai toată susținerea Ieșenilor. Câștigi cel puțin 2-3 procente la alegerile din 2024 doar dacă faci acest gest. Lumea este sătulă de trântori și de sinecuriști! Transformă-l intr-o filă de istorie!

  • La acea carciuma se intilnesc finantistii din spatele Primariei cu agentii economici si transeaza spaga. De exemplu GHETEU Gabriela umple portbagajul masinii Citroen IS07NDM cu produse de la catolicul Cimpoiesu de la Roman

Adauga un comentariu