Cancan ultimă oră

Neti Sandu a fost agresată pe stradă. Astrologul a avut nevoie de consiliere psihologică

Publicat: 15 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Neti Sandu a fost agresată pe stradă. Astrologul a avut nevoie de consiliere psihologică
Neti Sandu a fost agresată pe stradă

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate prezentatoare de la Pro Tv. Astrologul îi întâmpină în fiecare dimineață pe cei de acasă cu horoscopul, pentru a le transmite ultimele noutăți cu care se vor confrunta.

edeta este recunoscută pentru tunsoare pe care o are de mai bine de 25 de ani de zile. Totuși, oamenii sunt sceptici și, deși a confirmat că este părul ei natural, curioșii au ajuns să o pună în ipostaze de-a dreptul jenante.

Neti Sandu, despre momentele în care a fost agresată din cauza tunsorii sale

În urmă cu mai mult timp, Neti Sandu a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Acolo, astrologul de la Pro Tv a povestit situațiile de care a avut parte, din partea celor care credeau că poartă perucă.

„S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă «Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?». Și zic «Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?». Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul”, a povestit prezentatoarea de la Pro Tv.

Neti Sandu a povestit în urmă cu ceva timp mai multe episoade neplăcute prin care a trecut. Din cauza tunsorii sale și a luciului firului de păr, anumite persoane care au întâlnit-o în societate au vrut să se convingă dacă prezentatoarea poartă, sau nu, perucă.

„M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca. A mai fost o filmare aici, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa… să vadă dacă e părul meu. Pe bune… Cum să faci așa ceva? Mai era și una la coadă la prăjituri. Eu nu am reușit în 27 de ani să-i conving că e părul meu”, a mai spus Neti Sandu.

Neti Sandu a avut nevoie de consiliere psihologică

Din cauza abordării pe care oamenii o aveau față de aspectul părului, prezentatoarea rubricii Horoscop, de pe Pro Tv, a mărturisit că a apelat la ajutorul terapeutului.

,,M-am dus pentru că deja se acumulaseră prea multe. Eu aveam nevoie de un tonus, ca să vin în continuare. Erau multe lucruri care mă deranjau și atunci a trebuit să mă duc, să mai scap din ele sau să le așez pe unde trebuie. Asta a fost mișcarea. (…) Mă duceam peste tot și toată e lumea prieten cu tine și te abordează. E foarte greu să ai un scut atât de puternic de apărare. Și îi spuneam (n.r.- terapeutului) că asta mă deranjează, că mă abordează prea familiar”, a declarat Neti Sandu.

Adauga un comentariu