Cancan

Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Are sau nu are perucă?

Publicat: 02 sept. 2020
Neti Sandu, adevărul despre părul ei
Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Are sau nu are perucă?

Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Cea mai cunoscută prezentatoare de horoscop din România, Neti Sandu, a vorbit despre coafura să celebră. De-a lungul timpului s-a vorbit despre faptul că Neti Sandu ar avea perucă, iar ea explicat motivul pentru care pare că această ipoteză ar fi una adevărată. Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu recent, vedetă TV dezvăluit un secret delicat despre podoabă să capilară.

Prezentatoarea Neti Sandu a spus, în sfârşit, povestea din spatele coafurii sale celebre pe care o are de 25 de ani! De-a lungul timpului, s-a vorbit de mai multe ori că ar avea perucă, iar recent, ea a explicat motivul pentru care pare că această ipoteză ar fi una adevărată. În plus, vedetă a dezvăluit un secret delicat despre podoabă să capilară.

Neti Sandu, adevărul despre părul ei. Are sau nu are perucă?

Neti Sandu, în vârstă de 61 de ani, a acceptat de curând să ofere un interviu în cadrul căruia a dezvăluit povestea din spatele coafurii sale celebre pe care o are de 25 de ani. La sugestiile multor stilişti, prezentatoarea de la Pro TV şi-a lăsat părul mai lung şi a încercat să îşi schimbe look-ul, însă, de fiecare dată, rezultatele nu au fost apreciate, iar acest lucru a făcut-o să revină la vechea coafură care a devenit un adevărat statement.

“Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat şi mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Şi i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aş vrea să-mi stea mai bine. Dacă reuşeşti să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord». La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat şi să vezi ce frumos o să stea şi că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit. I-am dat voie şi după aceea m-am întâlnit cu colegii şi nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis: «Îţi stă mai bine, rămâi aşa». Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat şi făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băieţel mai aspru aşa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate aşeza imediat. El face doar nişte lucruri: dacă eu îl las pe linia lui şi îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel? Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos şi care o să stea nemişcat… Nu, aşa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a declarat îndrăgită vedetă pentru revista VIVA!.

Neti Sandu, problemă delicată cu podoabă capilară

La un moment dat, în timpul discuţiei despre poboaba capilara, prezentatoarea de la Pro TV a explicat de ce multă lume are impresia că poartă perucă. Din nefericire, a spus ea, se confruntă cu o mică problemă delicată în legătură cu părul său negru ca abanosul: reţine apă.

“Nici nu trebuie să-l dau cu balsam sau să-i fac măşti. Nu are nevoie de absolut nimic, eu nu-l dau cu fixativ, nu-l dau cu nimic. Mă cofeaza dimineaţa şi eu nu mai dau cu peria pe el, pentru că nu e nevoie. Stă perfect, nu se mai mişca şi din acest motiv şi pare perucă. Că nu trebuie să-i fac absolut nimic. E o calitate anume de păr: par sticlos, adică firul e tubular şi reţine apă şi de aceea sta aşa plin. După ce mă spăl pe cap şi vreau să mă usuc, trebuie să folosesc două prosoape ca să scot apa din el, pentru că reţine apă. După 25 de ani, nimeni nu poate să accepte că e părul meu. Deşi el mai creşte, eu îl tund, îl vopsesc. Nu, nu e perucă, m-au văzut ei. Ei ştiu sigur, susţin mulţi”, mai dezvăluit prezentatoarea de la Pro TV.

Într-un interviu mai vechi, frumoasă prezentatoare a vorbit despre legătura dintre viaţa profesională şi cea personală: “De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, atunci rămâne valabil succesul doar în această zonă, dar se estompează şi chiar dispare în planul sentimental, care intră în vibraţie. Un plan îl exclude pe celălalt. Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici. Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”.

Neti Sandu, care în curând va împlini 62 de ani, este cea mai cunoscută prezentatoare de horoscop din România. Înainte să fie colega cu Andreea Esca, Florin Busuioc, Daniel Nitoiu, Andreea Marinescu, Marius Timcu şi mulţi alţii, ea a realizat la Pro FM emisiunea “Prieteni Pro FM, salut!” şi tot atunci a trăit şi o frumoasă poveste de dragoste.

Adauga un comentariu