Cultural

Neti Sandu își ascunde vârsta și se menține tânără. Cum se înțelege îndrăgita vedetă cu colegii ei de breaslă

Publicat: 08 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Neti Sandu își ascunde vârsta și se menține tânără. Cum se înțelege îndrăgita vedetă cu colegii ei de breaslă
Neti Sandu se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 63 de ani și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton.

Neti Sandu își ascunde vârsta și se menține tânără. Celebra prezentatoare a rubricii de horoscop de la Pro Tv se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu energia sa debordantă. Deși în viața privată a avut parte de multe suferințe, Neti Sandu și-a păstrat optimismul și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Aceasta are o carieră impresionantă de aproape trei decenii și este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Iată cum se înțelege îndrăgita vedetă cu colegii ei de breaslă.

Neti Sandu își ascunde vârsta și se menține tânără

Neti Sandu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de horoscop din România. Vedeta face furori de fiecare dată când apare la tv și se bucură din plin de celebritate. La vârsta de 63 de ani, Neti Sandu este plină de energie și mereu zâmbitoare. Deși destinul nu a fost blând cu vedeta, aceasta a trecut peste fiecare suferință din plan personal și se dedică în continuare publicului care o îndrăgește atât de mult.

Celebra prezentatoare de la Pro Tv se menține în formă și atrage multe priviri când apare la evenimentele mondene. Neti Sandu a mărturisit că nu are nicio intervenție estetică, însă ține cont de câteva reguli care o ajută să arate atât de bine.

,,Cremele le iau de la Plafar, pe cele mai puțin procesate. Folosesc acum ceva cu arbore de Manuka. Și mai sunt și niște capsule cu colagen și acid hialuronic. Mai am niște ventuzele cu care îmi fac așa câte o ciupitură. De vreo 10-15 ani am început să mă dau cu cremă, pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă.”, a precizat aceasta.

Neti Sandu nu apare pe Wikipedia, însă are o carieră de succes în televiziune. Aceasta este apreciată de public și de colegii de breaslă. Dincolo de lumina reflectoarelor, prezentatoarea este extrem de discretă și vorbește de puține ori despre viața privată. Vedeta de la Pro Tv a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă.

Ce relație are celebra prezentatoare cu colegii ei de breaslă

Neti Sandu prezintă rubrica de horoscop de aproape trei decenii. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la tv și curește publicul cu energia sa debordantă. Recent, vedeta a dezvăluit cum se înțelege cu colegii ei de breaslă, printre care Andreea Esca și Busu.

„Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate.

Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a declarat prezentatoarea.

Neti Sandu se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 63 de ani și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită.

Adauga un comentariu