Celebritati

Nick de la N&D a spus totul! Adevaratul motiv al despartirii trupei a iesit la iveala, iar ce i-a facut Delia s-a aflat

Publicat: 27 oct. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nick de la ND a spus totul Adevaratul motiv al despartirii trupei a iesit la iveala iar ce i-a facut Delia s-a aflat
6
Trupa N&D a cucerit toate topurile din Romania la inceputul anilor 2000, iar Nick si Delia devenisera cei mai populari artisti romani la momentul respectiv.
Lucrurile s-au schimbat, iar trupa s-a destramat. Delia si-a continuat cariera muzicala, insa Nick a cazut in anonimat. Dupa ani de zile de la momentul despartirii trupei dance, acesta a vorbit despre motivele care au stat in spatele destramarii N&D.
“Nu sunt nemultumit, sunt foarte multumit de ce se intampla in viata mea, traiesc cea mai frumoasa perioada. Asa a fost sa fie. Am o familie si o fetita frumoasa. Nu trebuie sa fortezi nota, cand o sa fie, se va intampla. Nu cand iti doresti, ci cand trebuie. Am fost sus si ne-am despartit ok. Mi s-a parut ca am fost lucrat pe la spate legat de discutiile Deliei cu Andra. Nu mi-a zis ca vrea sa incerce solo. Intai s-a documentat sa vada cum e, sa nu cumva sa plece degeaba. Apoi a plecat. Eu nu am avut contract cu Delia cat timp am colaborat, poate asta a fost greseala mea. Daca aveam, poate eram ok si azi. Am avut incredere deplina in ea.
La 8 luni de la prima piesa scoasa, ma intrebau oamenii unde m-am mutat si ce masina mi-am luat. Le-am spus ca tot in Vitan stau si ca am aceeasi Dacie. Am investit in viitorul muzical. Eu am investit intr-un studio si am scos ceva din el, dar daca investeam in terenuri era mai bine. Am bagat 50.000 de dolari in studio, cu tot cu apartament. Daca luam teren de banii aia, eram miliardar. Asta am gandit acum, la 20 de ani nu gandeam asa. Nu pot spune motivul real al despartirii, dar cred ca se imparteau banii prea nasol in 2. 50%-50%. Eu scriam tot, compuneam, bagam benzina etc. Am lasat de la mine ca sa mearga trupa ok. Dar nu a fost bine. Am fost dezamagit de ruptura pentru ca proiectul a fost sufletul meu”, le-a declarat Nick celor de la WOWbiz, in urma cu ceva vreme.
“E perioada mea de inceputuri, normal ca mi-e dor de momentul in care am inceput. ‘Vino la mine’ a devenit un imn, o cantam de cate ori simtim. Nick a fost primul meu coleg ever, nu vorbesc de cei de la scoala, libertate pentru muzica. A fost o gura de aer proaspat pentru mine, ceva neobisnuit si fresh. A fost primul contact cu lumea asta in care sunt acum. Nu cred ca s-a suparat ca am plecat, nu cred. Lucrurile au evoluat mai departe si pentru el, si pentru mine, ca artisti”, a spus si Delia.
Nicolae Marin (Nick) si Delia Matache au facut parte din N&D in perioada 1999-2002, cand trupa a cunoscut cel mai mare succes. In 2003, la indemnul Andrei, Delia a parasit trupa.

sursa

Adauga un comentariu