Mozaic muzical

Nicolae Botgros are coronavirus. A fost internat de urgență în spital

Publicat: 28 oct. 2020
Nicolae Botgros la vioara pe scena
Celebrul dirijor Nicolae Botgros are coronavirus și a fost internat de urgență în spital.

Celebrul dirijor Nicolae Botgros are coronavirus și a fost internat de urgență în spital. Maestrul se află la Spitalul de Urgență din Chișinău. Fiul său a fost cel care a dezvăluit verdictul testului, dar și faptul că artistul are niște complicații.

Conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii” din Republica Moldova a fost internat de urgență la Spitalul din Chișinău după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Nicolae Botgros are coronavirus. Care este stara maestrului

Cel care a făcut publică informația este chiar fiul dirijorului. Potrivit celor mai noi vesti starea acestuia este una stabilă. Corneliu Botgros a mai precizat că mai mulți artiști din Orchestra Națională pe care tatăl său o dirijează au fost confirmați ca fiind purtători ai virusului din China.

„Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţîi. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei”, a declarat acesta.

Conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii” are 67 de ani și s-a născut în Republica Moldova. Talentul său extraordinar de violonist l-a purtat în toate colțurile lumii. Acesta se afla la conducerea Orchestrei Naţionale de Muzică Populară din anul 1978. Din acel moment Botgros e bucură de aceeași poziție și de respectul și admirația unui public larg.

Nicolae Botgros s-a iubit, în secret, cu Anișoara Dabija care l-a făcut și tată la 65 de ani

Dirijorul Nicolae Botgros are coronavirus și în ultima vreme tot mai multe probleme l-au încercat pe artist. Zvonurile că ar avea o amantă au făcut deliciul presei timp de câteva luni.

La acea vreme se vehicula faptul că maestrul ar fi fost prins în pat cu artista de muzică populară, Anișoara Dabija chiar de către partenerul acesteia. Soțul înșelat ar fi cel care a făcut publică aventura celor doi.  Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova.

Căscinia celor doi a luat sfârșit și a urmat divorțul care s-a finalizat în 2018. Motivul ar fi fost faptul că interpreta ar fi rămas însărcinată cu maestrul Botgros.

“Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r.: pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. (…). Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia că fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie (n.r.: anul trecut), să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros”, povestea la acea vreme Dumitru Guşevatîi.

Familia lui Nicolae Botgros a fost afectată de situația delicată creată de acesta și mama micuței lui prințese: “Cel mai greu este că am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese împreună cu domnul Botgros, ne respectam, iar soţia sa, doamna Lidia, o iubea pe Anişoara ca pe fata ei. Doamna Lidia era bolnavă, dar acum s-a îmbolnăvit şi mai rău. Păcat că au făcut de râs două familii”, a mai spus Dumitru Guşevatîi, fostul soţ al Anişoarei Dabija.

Adauga un comentariu