Cancan

Nicole Cherry face furori pe Instagram cu fotografii de familie. Frumoasa artistă își mai dorește copii și are planuri mărețe de viitor

Publicat: 31 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicole Cherry face furori pe Instagram cu fotografii de familie. Frumoasa artistă își mai dorește copii și are planuri mărețe de viitor
Nicole Cherry își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite alături de soțul ei și de micuța Anastasia.

Celebra cântăreață Nicole Cherry face furori pe Instagram cu fotografii de familie și este o femeie împlinită la doar 23 de ani. Vedeta se bucură din plin de succes în carieră, iar în viața privată radiază de fericire alături de soțul ei, Florin Popa. De când a devenit mamă, Nicole Cherry se dedică în totalitate familiei sale de care este tare mândră. După ce și-a botezat recent fiica, pe micuța Anastasia, și s-a căsătorit cu iubitul ei, Nicole Cherry și-a surprins fanii cu o nouă veste. Frumoasa artistă își mai dorește copii și are planuri mărețe de viitor.

Nicole Cherry atrage privirile tuturor pe Instagram

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Tânăra cântăreață de 23 de ani cucerește publicul cu vocea sa deosebită și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. De curând, vedeta s-a căsătorit cu iubitul ei, Florin Popa și și-a botezat fetița, pe micuța Anastasia.

Nicole Cherry și soțul ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar cei doi atrag privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene. Aceștia fac furori pe Instagram cu fotografii de familie, iar aprecierile nu întârzie să apară.

Cântăreața se bucură din plin de viață alături de partenerul ei și radiază de fericire de când a devenit mamă. Vedeta a revenit la o formă fizică de invidiat imediat după ce a născut, spre încântarea publicului care o apreciază foarte mult.

Aceasta a mărturisit că s-a schimbat complet de când a adus pe lume un copil, iar rolul de mamă a făcut-o responsabilă și extrem de fericită.

,,Atunci când am adus pe lume un copil, am simțit că mă pot numi femeie în adevăratul sens al cuvântului. Asta simt eu acum, că am renăscut, odată cu Anastasia și că sunt mai puternică ca niciodată. Am conturat visuri mari și abia aștept să fiți martori la tot ce va însemna Nicole, FEMEIA.”, a declarat îndrăgita cântăreață.

De împliniri pe plan personal are parte și Alina Eremia. La vârsta de 28 de ani, aceasta are o carieră artistică de succes, iar pe plan amoros radiază de fericire alături de iubitul ei. Printre vedetele care se bucură din plin de rolul de mamă se află și Gina Pistol. Iubita lui Smiley a făcut furori pe vremea când era protagonista unor pictoriale îndrăznețe, dar în prezent se dedică în totalitate copilului și iubitului ei celebru.

Ce planuri de viitor are frumoasa artistă

Nicole Cherry este mai fericită ca oricând și se bucură din plin de rolul de tânără mămică. Artista a dezvăluit recent că își mai dorește copii, visul ei fiind acela de a avea o familie numeroasă.

,,Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat.”, a declarat aceasta.

Nicole Cherry are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei, Florin. Aceasta se declară o femeie norocoasă și se mândrește cu partenerul ei de viață.

,,Florin m-a salvat din multe episoade mai puțin bune de când suntem împreună. Da, a fost ca o ancoră. De fiecare dată când am o problemă știu că am pe cine să mă bazez. Nu îmi este frică să merg la drum cu el.”, a declarat frumoasa artistă.

Nicole Cherry își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii în ipostaze inedite alături de soțul ei și de micuța Anastasia. Artista și Florin Popa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, iar de când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire.

Adauga un comentariu