Actualitate

Nicoleta Luciu se ocupă exclusiv de familie de când s-a retras din showbiz. Cum arată acum vedeta

Publicat: 27 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Luciu se ocupă exclusiv de familie de când s-a retras din showbiz. Cum arată acum vedeta
De câțiva ani, Nicoleta Luciu a ales să se retragă din showbiz și se dedică exclusiv familiei

De când s-a retras din showbiz, Nicoleta Luciu se ocupă exclusiv de familie, în special de creșterea celor patru copii. În prezent, focoasa brunetă îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor și pare împăcată cu sine. Astfel, când este în țară, cea mai mare parte a timpului o petrece la Miercurea Ciuc, rar făcând câte o escapadă în Capitală.

În urmă cu mult timp, Nicoleta Luciu a fost numită, pe bună dreptate, „cea mai sexy femeie din România”. La acea vreme, fosta Miss era prezentă la toate evenimentele mondene, iar pe micile ecrane era urmărită cu interes de public. Acum nu se mai aude mare lucru despre ea, și aceasta deoarece Nicoleta Luciu îşi trăieşte viaţa departe de lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu se ocupă acum exclusiv de familie

După ce a devenit mamă, Nicoleta Luciu s-a retras uşor-uşor din lumina reflectoarelor. Astfel, de câțiva ani, focoasa brunetă nu mai apare la nicio emisiune TV, fiind soție și mamă cu normă întreagă.

În 2008, bruneta l-a născut pe Zsolt Jr, pentru ca în 2011 să aducă pe lume tripleţi: Kim, Kevin şi Karoly. Pe măsură ce copiii au crescut, fosta vedetă de televiziune s-a retras din viața publică. S-a mutat la Miercurea Ciuc alături de soţul ei, Zsolt Csergo. Acolo, sexy bruneta se ocupă 24/24 de ore de creşterea celor patru copii.

Nicoleta Luciu, în vârstă de peste 40 de ani, a declarat recent că se mândreşte cu copiii ei. Aceștia fac meditaţii la limbi străine şi practică fotbal, schi şi hochei. Dincolo de asta, ea acordă o importanță deosebită alimentației sănătoase.

Și fiind mamă cu normă întreagă în oraşul natal al soţului ei, Nicoleta Luciu s-a apucat serios de gătit. Dacă în trecut încingea minţile bărbaţilor, pe internet, cu poze provocatoare, acum, Nicoleta Luciu postează selfie-uri şi imagini cu felurile de mâncare pe care le pregăteşte pentru familia ei.

Mama surorilor Luciu a împlinit 62 de ani

La începutul acestui an, mai precis pe 9 ianuarie 2023, Lucica Luciu, mama Iulianei și a Nicoletei, a împlinit 62 de ani. Chiar dacă nu au putut fi prezente fizic alături de mama lor, surorile Luciu i-au transmis cele mai calde urări pe rețelele de socializare.

Cu această ocazie, Iuliana Luciu a postat câteva imagini cu mama sa pe contul de Instagram. În dreptul imaginilor, vedeta a scris un mesaj emoționant pentru cea care i-a dat viață. „La mulți ani, mama mea frumoasă! Să fii sănătoasă și fericită! Te iubesc”, a scris Iuliana Luciu.

Adauga un comentariu