Actualitate

Nicoleta Luciu, surprinsă cu cei patru copii la plimbare. Băiatul cel mare a întrecut-o deja

Publicat: 03 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Luciu surprinsă cu cei patru copii la plimbare. Băiatul cel mare a întrecut-o deja
Nicoletei Luciu îi priește foarte bine statutul de mămică a patru copii

Nicoleta Luciu a fost surprinsă zilele trecute cu cei patru copii la plimbare, în Capitală, statutul de mămică priindu-i fostei Miss România. Aceștia au crescut față de cum îi știam, iar băiatul cel mare chiar a întrecut-o în înălțime. În ceea ce o privește pe Nicoleta Luciu, aceasta a fost nevoită să muncească de la o vârstă fragedă, pentru a se întreține.

„Gospodiva” Nicoleta Luciu s-a dedicat complet vieții de familie, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Vedeta a ieșit la plimbare cu cei patru copii ai săi, fiind evident faptul că aceștia au crescut foarte frumos.

Nicoleta Luciu, surprinsă cu cei patru copii la plimbare

Nicoleta Luciu a renunțat la viața în lumina reflectoarelor și s-a dedicat în totalitate vieții de familie. Cei patru copii ai săi și ai lui Zsolt Csergo au crescut, iar vedeta este cum nu se poate mai mândră de ei și de statutul de mămică full-time, indiferent cât de obositor poate fi uneori.

Recent, Nicoleta Luciu a fost surprinsă împreună cu cei patru copii ai săi în zona Chiajna. Vedeta a coborât din autoturismul ei, un Audi Q7, a cărui valoare se învârte în jurul sumei de 100.000 de euro, împreună cu Zsolt Jr și tripleții Karol, Kim și Kevin. Cu toții au intrat într-un bloc, dar la scurt timp, fosta asistentă TV și cei mici s-au întors la mașină. De acolo, au plecat la un complex comercial situat în zona de vest a Bucureștiului, potrivit Cancan.ro.

Aici, copiii și-au ales haine noi. De obicei, părinții le cumpără copiilor piese vestimentare noi la început de an școlar, dar cum acesta a început deja de ceva vreme, probabil că a fost vorba despre o pregătire de iarnă mai degrabă. Fosta Miss România a avut grijă inclusiv ca celor mici să nu li se facă foame în vreme ce își caută haine. O sesiune de cumpărături poate fi destul de obositoare, iar fosta asistentă TV cunoaște acest aspect destul de bine, așa că s-a înarmat cu snacks-uri și apă.

Cu ce se ocupa Nicoleta Luciu în adolescență

După cum povestea în trecut, Nicoleta Luciu a fost învățată să muncească încă de la o vârstă fragedă. Fosta Miss România a povestit la un moment dat care au fost ocupațiile ei în adolescență și cum a reușit să avanseze în carieră.

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am făcut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC.

Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă. Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirurgie. Pe secție, mă ocupam cu bolnavii, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri. Am urcat treaptă cu treaptă, nu a fost așa ușor”, a precizat Nicoleta Luciu.

Adauga un comentariu