Actualitate

Nicușor Dan s-a ales cu un denunţ la DNA din partea parlamentarilor PSD! Ce spune Marcel Ciolacu despre acest lucru

Publicat: 15 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicușor Dan s-a ales cu un denunţ la DNA din partea parlamentarilor PSD Ce spune Marcel Ciolacu despre acest lucru
Nicușor Dan s-a ales cu un denunț la DNA

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a avut o reacţie în legătură cu denunţul la DNA împotriva lui Nicusor Dan din partea parlamentarilro formaţiunii politice. Într-o primă reacție, Ciolacu a declarat că DNA se autosesizase.

Declaraţia vine în contextul în care 9 parlamentari PSD, printre care Robert Cazanciuc, Şerban Nicolae, Ecaterina Andronescu, Carmen Mihălcescu, Oana Florea, Beatrice Tudor, Aida Căruceriu şi Florin Manole au formulat un denunţ împotriva candidatului PNL-USRL-PLUS pentru Primăria Generală a Capitalei.

Marcel Ciolacu considera că DNA-ul se autosesizase

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu este de părere că DNA-ul se autosesizase. Într-o declaraţie, acesta a afirmat faptul că partidele care îl susţin pe Nicusor Dan ar trebui să îi retragă sprijinul politic pentru Primăria Generală a Capitalei. În altă ordine de idei, parlamentarii PSD considera că Nicusor Dan ar fi luat mită, ar fi făcut trafic de influenţa, spălare de bani. Politicienii au solicitat începerea urmăririi penale şi trimiterea în judecată a acestuia:

”Eu sunt ferm convins că DNA se autosesizase, sunt fapte în formă continuată. Se erijase în salvatorul spațiilor verzi, dar dădea telefoane ca să intervină. Unii au făcut închisoare pentru fapte mult mai mici decât cele făcute de Nicușor Dan. Să nu punem la socoteală cine erau proprietarii, este o discrepanţă între imaginea creată de PNL şi USR.

Dacă vorbim despre o Românie normală, așa cum zicea domnul Iohannis, ar trebui să retragă acest candidat. Eu vorbesc de lucruri morale şi decizii pe care trebuie să fie luate de politicieni, eu nu am logica lui Orban de a câştiga alegeri cu orice preţ”, a declarat Marcel Ciolacu.

Nicușor Dan înregistrat în timp ce îi cerea unui funcţionar public să renunţe la acţiunile împotriva unui om de afaceri

Scandalul a început luni, 14 septembrie, atunci când Dana Budeanu a făcut publică o înregistrare care îl arată pe Nicusor Dan într-o convorbire cu un funcţionar public. Parlamentarul susţinut de PNL-USR-PLUS la Primăria Generală a Capitalei îi cerea acestuia să renunţe la demolarea unei construcţii a unui om de afaceri controversat despre care exista suspiciunea rezonabilă că este implicat în trafic de droguri şi trafic de persoane.

Nicușor Dan a încercat în repetate rânduri să împiedice demolarea din Sectorul 4

Într-o intervenţie la un post de televiziune, Cristian Zărescu susţine că nu a fost singurul apel pe care acesta l-a primit de la Nicușor Dan. Acesta îl face mincinos pe candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei cerând insistent să nu se meargă până la demolarea localului.

„Este clar că Nicuşor Dan a intervenit și că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm” , a declarat Cristian Zărescu, funcționarul cu care a comunicat candidatul PNL-USR-PLUS pentru Primăria Generala a Capitalei.

Adauga un comentariu