Sport

Nicușor Stanciu, critici dure la adresa colegilor: „Când vii la națională, nu trebuie să faci totul de unul singur!”

Publicat: 20 nov. 2019

Nicușor Stanciu (26 de ani) a fost extrem de vehement și după umilința de la Madrid, la fel cum a fost și la conferința de presă de dinaintea partidei. Mijlocașul celor de la Slavia Praga și-a atacat practic colegii, chiar dacă nu a dat nume.
Stanciu s-a ferit să vorbească despre Cosmin Contra, deși jucătorii știau deja de demisia selecționerului, astfel că s-a axat pe colegii săi de la lot. Internaționalul român a spus că ne va fi foarte greu și în play-off-ul Ligii Națiunilor dacă nu va interveni o schimbare de atitudine la nivel de lot.

„Pentru o calificare, e nevoie de multă muncă și de ce nu am făcut până acum. Dacă nu alergăm 90 de minute și nu ne batem pentru fiecare minge, e greu să ne calificăm, indiferent de adversar. Când vii la națională nu trebuie să faci totul de unul singur. Echipa primează, ea este cea mai importantă. Nu contează cine marchează, cină dă pase de gol, cine driblează. De acum încolo ne va fi foarte greu cu orice națională dacă nu vom înțelege asta. Oricât de talentați sau mari dribleuri suntem, dacă nu te sacrifici pentru echipă, nu poți câștiga”, a spus Stanciu, într-un interviu pentru ProTV.

Am ajuns în lumea a treia! Nu mai avem un Hagi și un Mutu

Fostul fotbalist al celor de la FCSB a mai spus că realitatea este una clară: am ajuns în lumea a treia a fotbalului și pentru că nu mai avem un Hagi sau un Mutu.

„E foarte dificil, nu-mi găsesc cuvintele. Indiferent că jucăm cu Spania sau cu orice adversar, 5-0 e un scor foarte mare. Nu mai e nimic de zis. Eu am spus și la conferință, și lumea a râs de mine, că este o diferență mare între noi și ei. Am zis că nu mai avem un Hagi, un Mutu, care să ia mingea și să rezolve de unul singur și așa este. Asta este realitatea! Am ajuns în lumea a treia a fotbalului. Am fost în urna a patra, am plecat cu șansa a patra… Noroc că am tratat cu seriozitate Liga Națiunilor. Acum mai avem o șansă și ar fi păcat să nu profităm de ea. Au fost zile tensionate la națională în ultimele zile”, a mai spus Stanciu, după meciul de luni searăloading...

Adauga un comentariu