Sport

Nistor, jucătorul-problemă! După Petrescu, Contra și Bratu, a venit rândul lui Uhrin să se ia de el

Publicat: 27 apr. 2020

Dan Nistor este în acest moment jucătorul celor de la Universitatea Craiova, unde s-a transferat de la Dinamo. Mijlocașul pare un fotbalist-problemă, ținând cont de faptul că se înmulțește numărul antrenorilor care declară că au avut probleme cu el.
După Dan Petrescu, Cosmin Contra și Florin Bratu, a venit rândul lui Dusan Uhrin să-l acuze pe Nistor că strica atmosfera în vestiarul echipei.

„De Dan Nistor am aflat că se transferă cu trei zile înainte să plece. El voia să plece și nu a fost altă soluție. Nistor vorbea mereu de bani în vestiar și asta îi dădea peste cap pe ceilalți jucători, care nu se puteau concentra la pregătire. El se concentra la meciuri și la antrenamente, dar ceilalți aveau probleme”, a spus Uhrin.

Scandalul uriaș dintre Florin Bratu și Dan Nistor a ținut capul de afiș al fotbalului din România în toamna lui 2018. Antrenorul de atunci al „câinilor” a dezvăluit faptul că mijlocașul și-ar fi dorit să ajungă la FCSB.

„Sincer, mi-a spus că vrea să plece la Steaua, că e o oportunitate, să îl lăsăm să plece. Din momentul ăla, nu a mai fost jucătorul pe care îl știam. Nistor mi-a destabilizat vestiarul din momentul ăla. El, în vestiar, vorbește în fiecare zi cu tinerii numai de bani, de zeci de mii de euro, așa se laudă. A reușit să destabilizeze si să distrugă o muncă pe care am făcut-o noi aici”, spunea Bratu la acea vreme.

și Cosmin Contra a avut probleme cu Dan Nistor, pe vremea când antrena Dinamo. Acesta l-a acuzat de mai multe ori că destabilizează atmosfera, lucru confirmat și de Florin Bratu.
Un alt antrenor care a avut probleme cu Nistor este Dan Petrescu. Fotbalistul l-a acuzat pe tehnician că nu-l bagă pe teren, iar răspunsul „Bursucului” nu a întârziat să apară. Jucătorul a plecat de la CFR.

„Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii”, spunea Petrescu la acea vreme.

Adauga un comentariu