Noi detalii au ieși la iveală despre odioasa crimă din Sibiu. Bărbatul arestat ar fi fost internat în trecut la psihiatrie

Noi detalii au ieși la iveală despre odioasa crimă din Sibiu. Bărbatul arestat ar fi fost internat în trecut la psihiatrie

19 mai 2024, 17:40,
BZI.ro, în Actualitate

Caz șocant în Sibiu! O tânără de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate chiar de iubitul ei, în apartamentul unde individul locuia împreună cu un coleg de muncă. De altfel, cel din urmă a descoperit cadavrul fetei.

Colegul de apartament al individului este cel care a descoperit corpul fetei. Suspectul a fost găsit de jandarmi într-o pădure de lângă Păltiniș. A fost reținut.

Cei doi tineri locuiau de un an cu chirie într-un bloc din cartierul Mihai Viteazul din Sibiu.

La scurt timp, scandalul s-a oprit. În apartament mai locuia și un alt bărbat. Când s-a întors de la muncă, a descoperit trupul fără viață al tinerei de 21 ani și a sunat la poliție.

Suspectul fugise de la locul crimei și a fost găsit de jandarmii montani într-o pădure din stațiunea Păltiniș, la peste 30 de kilometri distanță.

Prim procuror adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu: „Într-un apartament din municipiul Sibiu a fost găsit cadavrul unei tinere în vârstă de 21 de ani ce prezenta plăgi tăiate în zona gâtului. Bănuit de comiterea faptei este prietenul victimei, un tânăr de 24 de ani din municipiul Sibiu”.

Apropiații tânărului de 24 de ani, acuzat că şi – a ucis prietena susțin că acesta avea probleme psihice, a avut în trecut mai multe episoade psihotice și a mai fost găsit o dată în Păltiniș, în timp ce încerca să se sinucidă.

” Suferă și a suferit de mai multe psihoze serioase. A avut două antecedente serioase. Una în care a mers în Păltiniș să se sinucidă, noi am mers după el și l-am găsit. La câteva zile după prima fază, în care a fugit de acasă, tot cu intenția de suicid, delira. S-au pornit atunci acțiuni de căutare, am fost și noi prezenți. L-au găsit niște oameni cu mașina, la 4 dimineața, tăiat pe mâini, plin de sânge, legat la ochi”, spune un prieten al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *