International

Noi imagini în slow motion cu explozia din Beirut! Filmarea este 4k – VIDEO

Publicat: 11 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi imagini în slow motion cu explozia din Beirut Filmarea este 4k - VIDEO
Noi imagini în slow motion cu explozia din Beirut

Au apărut noi imagini filmate în slow motion cu explozia din Beirut. Imaginile sunt filmate cu un telefon de ultima generaţie în 4k. Momentul video surprins arata, în slow motion, momentul tragediei din Beirut.

Noi imagini în slow motion cu explozia din Beirut!

În înregistrările făcute cu o calitate 4k se arata momentul exploziei care a ucis sute de persoane şi care a făcut mii de victime. Filmarea a fost filmată cu un iPhone de la mai puţin de un kilometru distanţă de locaţia în care s-a produs explozia.

Un psiholog în vârstă de 42 de ani pe numele lui Agoston Nemeth este autorul filmării. Acesta este originar din Budapesta. Pe filmări se poate vedea cum arată o palcă de fum care acoperă cerul la scurt timp după explozie, dar şi bubuiturile puternice care pot fi auzite în fundal. Explozia a generat crearea unei ciuperce de fum. Explozia a fost suficient de puternică pentru a sparge geamurile din jur şi să dărâme telefonul care filma întreaga scenă desprinsă, parcă, din filme.

Imaginile au fost surprinse de psiholog şi au fost realizate de pe terasa locuinţei sale care a este situată la etajul 13 al unei clădiri care se afla lângă spitalul St. George. Locaţia se afla la puţin peste 800 de metri de locul zero al exploziei.

Explozia din Beirut a s-a simţit de la sute de kilometri

Explozia din Beirut s-a simţit şi la sute de kilometri distanţă. Conform datelor prelucrate şi date publicării, s-au înregistrat efecte ale exploziei şi la sute de kilometri. Suflul exploziei s-a simţit în mai multe regiuni îndepărtate de capitala Beirut. Totuşi, s-au înregistrat pagube materiale şi la peste 10 kilometri distanţă.

Sute de mii de oameni au rămas fără locuinţe, sunt sute de morţi şi mii de persoane au rămas fără locuinţă

Conform aceloraşi date, în urma exploziei din Beirut s-au înregistrat peste 4000 de victime, iar altele 200 au murit. Cifrele pot creşte dintr-un moment în altul pentru că multe dintre miile de victime se afla în stare gravă, iar şansele de supravieţuire ale acestora sunt minime. În altă ordine de idei, conform declaraţilor oficialităţilor locale din Beirut, sunt sute de mii de persoane care au rămas fără locuinţe.

Cauzele exploziei din Beirut

Conform datelor preliminare, 2700 de tone de nitrat de amoniu au explodat în capitala Libanului, Beirut. Autorităţile explică faptul că i-a avertizat pe judecătorii din ţară ca susbstante periculoase pentru oraş sunt stocate în Beirut. Condorm lui Badri Daher, şeful autorităţilor vamale din Liban, au fost trimise şase notificări către oficialii judiciari. Depozitele de nitrat de amoniu se afla de şase ani de zile pe teritoriul Libanului, în Beirut. Proprietarii depozitului nu au luat nicio măsură de siguranţă, iar acest lucru a dus la tragedia petrecută zilele trecute.

2700 de tone de nitrat de amoniu au explodat în Beirut, marți seară. Șeful autorității vamale din Liban, Badri Daher, spune că a avertizat în mod repetat puterea judecătorească din țară de substanțele periculoase care sunt stocate în portul din oraș. Daher a cerut ca substanța să fie re-exportată, însă autoritățile au refuzat să dea atenție acestei probleme

Guvernul din Liban a demisionat

În urma protestelor stradale şi a presiunei create de tragedie, Guvernul din Liban şi-a anunţat demisia. Oamenii sunt nemulţumiţi de situaţia economică în care tara se afla. Aceştia au creat chiar şi o petiţie prin care susţineau ideea că Liban să intre sub suveranitate franceză. Emmanuel Macron a efectuat o vizită de lucru în Beirut şi le-a promis autorităţilor sprijin în această situaţie dificilă.

Cel puţin 16 responsabili ai portului din Beirut şi ai autorităţilor vamale au fost arestaţi în ancheta privind explozia mortală şi devastatoare produsă marţi la un depozit în care se aflau stocate de ani de zile tone de azotat de amoniu, a anunţat joi procurorul militar.

Adauga un comentariu