Local

Noi proteste dure în fata Operei Naţionale Române din Iași! Iată ce acuzaţii aduc angajaţii – FOTO, LIVE VIDEO

Publicat: 14 iul. 2021
Protest la Opera Națională Română din Iași. Oamenii sunt nemulțumiți de mai multe decizii luate de minister

Pentru a doua zi consecutivă, angajaţii Operei Naţionale Române şi liderul sindicatului ArtIS Moldova, Marius Aftaragaci protestează în fața instituţiei. Aceştia lansează o serie de acuzaţii legate de modul în care a fost gestionată problema de la ONRI, respectiv faptul că, în viziunea lor, autorităţile nu au procedat conform legii.

Vă aducem aminte faptul că Beatrice Rancea, fostul manager al ONRI este cercetată de procurori într-un dosar care cumulează un prejudiciu de 5 milioane de lei. Prejudiciul este cel mai mare din istoria unei instituții de cultură din România.

 

De altfel, Beatrice Rancea a fost plasată inițial sub control judiciar dar ulterior, judecătorii au decis scoaterea de sub sancțiuni. Totuși, în cursul zilei de ieri, 13 iunie 2021, fostul manager a fost condus la audieri unde i s-a impus un control judiciar pentru 60 de zile. Din aceste considerente, Beatrice Rancea nu mai are voie să calce în Opera Națională Română din Iași iar managementul interimar va fi asigurat de Daniel Șandru cel care a asigura și precedenta perioadă de interimat.

Comentarii
 • In curand CRIMINALII care au facut GENOCID impotriva poporului roman vor fi arestati si judecati de Tribunanlul Militar International.
  Vio, NAPARCILOR, care ati fost cumparati sa ascundeti adevarul, sunteti complici si veti fi si voi judecati si condamnati pentru complicitate la genocid.
  ZOILOR !!!

 • LA IASI ,IN OPERA NU V A FI LNISTE NICIODATA SUNT PREA MULTI CARE VOR CIOLANUL SI PROFITA DE ACESTI INCOMPETENTI CARE IN LOC SA MUNCEASCA STAU PE STRAZI!

 • Nu l-am vazut pe „maestrul” Fermesanu, omul delapidatoarei Rancea, care impreuna cu papagalul de la PNL traseistul D. Shandru, alt roman verde, Yghen ? a tinut postul cald ca sa i se intoarca shefa.
  Acum se vede cata unitate este in ONR Iasi.
  Ceilalti sunt ascunsi pe sub scena sa nu-i vada Rancea: ceata lui Pitzigoi.
  In cativa ani ONR Iasi se va desfiinta.

 • Dupa ce ca sunteti prosti mai sunteti si idioti, zoilor.
  In loc sa va faceti valizele pentru puscaria care va asteapta voi va pierdeti timpul cenzurand opiniile cititorilor.
  RETARDATILOR !!!

 • Strang probe pentru Tribunalul Militar International ca sa va judece pe voi, zoilor, si pe toata sleahta de retardati vanduti din Mass-media romaneasca.
  Veti face puscarie, ajutoare ce criminali, pentru complicitate la genocid.
  Continuati sa stergeti postarile ca sa se adune probele sa primiti inchisoare pe viata.

Adauga un comentariu