Eveniment-Social

Noi șefi la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași. Nume importante de profesori completează echipa prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector general (EXCLUSIV)

Publicat: 30 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noi șefi la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași. Nume importante de profesori completează echipa prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș inspector general EXCLUSIV
Săptămâna trecută, Inspectoratul Școlar Județean Iași, prin Centrul de Formare pentru Educație Digitală, a organizat webinarul „Metode și instrumente digitale alternative”, eveniment din proiectul de succes „Profesorul digital - oportunități de formare pentru noua sa misiune în școala ieșeană”

Noi inspectori de specialitate, din toamna și iarna acestui an, la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Iași. Vorbim despre inspectori pe zonele: Chimie, Istorie și Științe Socio-Umane, Fizică, Limbi străine sau învățământ privat. Astfel, profesori din importante unități de învățământ ieșene completează echipa de management a prof. dr. Genoveva Aurelia Farcaș, inspector general

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași are, din toamna și iarna acestui an, o serie de noi inspectori de specialitate. Este vorba despre Ada Ionela Burescu, inspector pentru Chimie, Eliza Ilie, inspector pentru Istorie și Științe socio-umane, Irina Zamfirescu, inspector pentru Fizică, Ramona-Petronela Bojoga, inspector pentru limbile Franceză, Spaniolă, Italiană, Antonina Bliorț, inspector pentru învățămât particular și alternative educaționale, Elena-Larisa Târzianu, inspector pentru activități educative extrașcolare, Aura Țabără, inspector pentru dezvoltarea resursei umane, Crina Ciobanu, inspector pentru educație permanentă, Gabriela Condrea, inspector pentru management instituțional, Antonina Bliorț, inspector pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație. De precizat că, cea din urmă, este și purtător de cuvânt al ISJ Iași.

An cu schimbări masive în echipa de inspectori de specialitate de la Inspectoratul Școlar Județean

De reamintit că, la mijlocul acestui an, printre profesorii înlocuiți s-au numărat: Sabina Manea (Limbi străine), Alla Apopei (Activități educative extrașcolare), Consuela Roșu (Management instituțional, Maria Rados (Istorie și Științe socio-umane), Cecilia Foia (Chimie), Iuliana Vulpoi-Naghel (Fizică) și Cristinel Țîrcă de la Managementul resurselor umane care a fost mutat pe alt post. Pe de altă parte, profesorul Bogdan Bîrzoi a fost schimbat din poziția de inspector general adjunct, încă de la finalul lunii mai 2020. În locul lui a fost numit Laurențiu Năvodaru care, din anul 2012, era inspector de specialitate pentru implementarea descentralizării instituționale la IȘJ Iași. Este profesor pe discipline tehnice la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, unitate educațională unde a ocupat și funcția de director adjunct. A absolvit actuala Universitate Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași, Facultatea de Construcții. Principalele activități și responsabilități: consiliere directori din unități școlare, evaluare și dezvoltare instituțională.

Inspectorul general adjunct Mihaela Țura a fost înlocuită de Luciana Antoci, fost inspector de specialitate pe segmentul managementului instituțional

Pe de altă parte, inspector general adjunct Mihaela Țura a fost înlocuit de Luciana Antoci, fost inspector de specialitate pe segmentul managementului instituțional în cadrul echipei Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. Antoci este profesor de Limba și literatura română – Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași. A absolvit Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, Facultatea de Litere. Coordonează activități ale ISJ pe segmentul managementului instituțional și are activitate de îndrumare și control al demersului instructiv educativ din cadrul unităților de învățământ din județul Iași. De asemenea, Luciana Antoci este și membru în Corpul Național de Experți în Management Educațional. Mihaela Țura este profesor de Fizică la Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași, unitate în care a fost și director adjunct.

Adauga un comentariu