WoW!

Noutati despre Leon, baietelul lui Kamara

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Noutati despre Leon baietelul lui Kamara

In ultimul an, Kamara a trecut prin momente dificile, fiind nevoit sa-si petreaca mare parte din timp in spital, alaturi de fiul sau, care sufera de o forma de paralizie cerebrala. Chiar daca micutul Leon mai are de suportat inca doua interventii chirurgicale dificile, starea lui de sanatate se imbunatateste pe zi ce trece, dupa cum a marturisit indragitul artist intr-un interviu acordat recent.

Leon, baiatul lui Kamara se pregateste pentru ultimele doua operatii
„Progresele sunt si mai mari. Este utima interventie si acolo se termina tratamentul. Ii trebuie o alungire de muschi, pentru ca a stat mereu in pozitia aia. Vom merge si in Spania, in Barcelona, la o alungire de mushi si dupa aceea vom vedea care sunt progresele”, a declarat Kamara la Antena Stars, dezvaluind si costurile la care ajunge urmatoarea operatie prin care va trece baietelul sau, in varsta de doar cinci ani.

„Cea de-a saptea interventie poate duce la 10.000 de euro. Alaturi de mine este si fosta sotie si ea face tot ce poate, el are nevoie de ambii parinti, chiar daca noi nu mai suntem impreuna. Cat de mic ar fi progresul imi da si mai multa putere sa fiu langa el”, a mai spus cel care, alaturi de Andrei Stefanescu, formeaza trupa Alb Negru.

Leon a fost victima unei erori medicale
Leon este un baietel foarte inteligent si, cum era de asteptat, pentru ca- nu-i asa?- aschia nu sare departe de trunchi, fiul lui Kamara adora sa cante. Din pacate, insa, pe fondul nasterii sale premature, la doar 36 de saptamani si a unor erori medicale, acesta a fost diagnosticat cu o boala grava. Desi a evitat sa deschida acest subiect, artistul s-a destainuit intr-un interviu acordat in urma cu un an si a vorbit despre greselile de pe urma carora micutul are acum de suferit.

„Oana trebuia sa nasca prin cezariana. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanta a obligat-o sa nasca natural, inainte de termen, la opt luni, desi nimic nu indica faptul ca venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contractii. Eu nu eram in tara, iar Oana plecase cu sora ei si cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a intamplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru ca avusese o sangerare. Nu avea voie sa nasca natural, pentru ca e mica in bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina in Bucuresti ii interzisese acest lucru.

Acel doctor iresponsabil din Constanta a obligat-o sa ramana in spital si a lasat-o singura sa nasca natural, cu moasa. Ei i-au rupt apa, ei i-au facut injectie pentru dilatare si o incizie. Ea le-a spus ca nu are voie sa nasca natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme cand s-a nascut si i-au dat nota 9. Cum sa-i dai nota noua unui copil nascut la 8 luni, caruia i-ai fortat nasterea? El era perfect sanatos. Nascut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lasat Oanei in salon. A fost pusa sa se mulga intr-o cana si apoi sa il alapteze. Leon a facut o detresa si abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau sa faca de la inceput, pentru ca plamanii sai nu erau suficient de dezvoltati”, a povestit Kamara.

Adauga un comentariu