Actualitate

Novak Djokovic ar putea intra mai devreme în Australia, în pofida interdicției de 3 ani impusă de autorități! Iată ce trebuie să facă

Publicat: 17 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Novak Djokovic ar putea intra mai devreme în Australia în pofida interdicției de 3 ani impusă de autorități Iată ce trebuie să facă
Novak Djokovic a aterizat luni devreme în Dubai. Destinația lui finală nu a fost imediat cunoscută

Starul de tenis Novak Djokovic s-ar putea întoarce în Australia mai devreme decât se anticipa după deportarea să, a spus premierul țării. Jucătorul de top masculin a fost deportat duminică după ce a pierdut o bătălie pentru vize care s-a centrat pe faptul că nu este vaccinat.

Conform legilor de imigrare din Australia, lui Djokovic, în vârstă de 34 de ani, nu i se poate acorda o altă viză timp de trei ani. Dar prim-ministrul Scott Morrison a spus că i se poate permite intrarea mai devreme în „circumstanțe potrivite”.

Novak Djokovic ar putea intra mai devreme în Australia, în pofida interdicției de 3 ani impusă de autorități

Este şi o veste bună pentru Novak Djokovic, în pofida faptului că există o interdicție de 3 ani de a intra în Australia. Premierul Australiei a menţionat faptul că tenismenul poate să intre mai devreme în tară dacă sunt îndeplinite anumite condiții

„Interdicția durează pe o perioadă de trei ani, dar există posibilitatea ca ei să se întoarcă în circumstanțele potrivite și acest lucru ar fi luat în considerare la momentul respectiv”, a spus Scott Morrison într-un interviu pentru postul de radio australian 2GB luni. .

Legea australiană prevede motive convingătoare pentru renunțarea la interdicția de trei ani a vizelor. Acest lucru i-ar permite lui Djokovic să participe la turneul Australian Open de anul viitor.

Turneul din acest an, care a fost umbrit de problemele cu vizele jucătorului nevaccinat, a început luni la Melbourne.

Djokovic era programat să joace mai târziu în cursul zilei – dar deportarea să dramatică cu câteva ore înainte i-a pus capăt speranțelor de a câștiga cel de-al 21-lea titlu record de Grand Şlam la eveniment. Jucătorul sârb s-a îmbarcat pe un zbor Emirates către Dubai din Melbourne, duminică târziu, sosind luni înainte de ora locală a zorilor.

A fost văzut coborând din zbor purtând o mască și purtând două genți. Destinația lui finală nu a fost imediat cunoscută.

Novak Djokovic câștigase prima luptă cu autoritățile australieni

Initial, Novak Djokovic, a câștigase o primă luptă cu autoritățile australiene. Tenismenului ii fusese anulat ordinul de restrictie de intrare în Australia, dar Guvernul australian a deschis un alt proces pe care l-a câștigat.

Vă aducem aminte faptul că Novak nu a fost lăsat să intre în Australia pentru că nu a făcut dovada vaccinării împotriva COVID-19 asta deși acesta trecuse recent prin boală.  Tenismanul sârb a primit o scutire de vaccinare împotriva COVID-19 din partea organizatorilor turneului pentru a concura la evenimentul care a început pe 17 ianuarie, dar aceasta nu a fost suficientă pentru oficialii de frontieră, care i-au anulat viza după ce Djokovic „nu a reuşit să furnizeze dovezi adecvate care să îndeplinească cerinţele de intrare în Australia

Adauga un comentariu