Remedii naturiste

6 lucruri pe care nu trebuie să le curățați niciodată cu un produs de curățat geamuri

Publicat: 05 feb. 2020

Nu folosi detergentul pentru geamuri asa!

Toată lumea are o sticlă de produs de curățat geamuri in casa. Acest lichid este de obicei albastru și este util pentru curățarea rapidă a geamurilor, oglinzilor etc. Cu toate acestea, există treburile casnice care nu se olosind acest spray.

Utilizați o alternativă mai blândă pentru aceste sarcini.

1. Ecrane

Aveți nevoie să ștergeți amprentele de pe un computer, TV sau ecran de telefon? Nu folosiți produs pentru sticlă! Da, degresează și curăță, dar ingredientele sunt mult prea abrazive pentru dispozitivele electronice. În schimb, utilizați o cârpă din microfibră cu apă curată sau un dispozitiv de curățare special pentru dispozitivele electronice.

2. Nu folosi detergentul pentru geamuri asa! Pielea

Recent, a existat un truc pe Internet pentru a inversa o piele de proastă calitate, folosind detergentul de ferestre. Supermodelul Ashley Graham a recomandat „frecarea” pielii cu acest lichid albastru. Nu face asta! Detergentul de sticlă este extrem de agresiv pentru piele și o va usca.

3. Înălbitor

Nu amestecați niciodată detergenții cu înălbitor. Dacă amestecați înălbitor cu un agent de curățare care conține amoniac, cum ar fi detergentul de sticlă, se va răspândi o substanță periculoasă numită cloramină. Este foarte periculoasa.

4. Nu folosi detergentul pentru geamuri asa! Blatul de lucru din granit

Doriți să curățați rapid un blat de lucru din granit? Nu folosiți produse pentru sticlă! Este prea coroziv pentru piatra poroasă precum granitul sau marmura și acest lucru poate provoca daune permanente. Detergentulde sticlă poate face pete și poate deteriora stratul de protecție.

5. Lemn

Puteți folosi putin detergent pentru sticlă pe un parchet cu un strat mare de lac, dar nu estei bine să faceți asta cu lemn netratat sau lemn cu un strat subțire de lac.

6. Geamuri auto

Ceea ce puțini știu este că nu ar trebui să vă curățați niciodată geamurile mașinii cu un produs de curățare obișnuit pentru sticlă! Nu folosiți niciodată un produs din sticlă pe partile vopsite – amoniacul conținut în produs poate deteriora pelicula.loading...

Adauga un comentariu