Remedii naturiste

Păianjenii de casă: de ce să nu-i omori?

Publicat: 09 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Păianjenii de casă de ce să nu-i omori

Nu omori paianjenii din casa! Păianjenul este generatot de o adevarat fobie: unul din patru romani recunosc că le este frică. Așadar, când există unul în sufrageria noastră, cei mai îndrăzneți dintre noi nu ezitam si folosim papucul! Dar are sens să omorăm păianjenii care își au reședința în casele noastre?

Păianjenul este semnul unei case sănătoase

Astfel, cu cât este mai puțin poluată o grădină, cu atât atrage mai mulți păianjeni, iubitori de biodiversitate. În ceea ce privește interiorul casei, aceste mici animale le vor curăța de muște, țânțari sau gandaci. O afacere bună, nu?

Rețineți și că păianjenii de casă găsiți în țara noastră fug de locuri prea restrânse, prea fierbinți sau prea umede. Dacă se mută în casa ta, acesta este un semn că casa ta este un loc destul de sănătos pentru a trăi.

Nu omori paianjenii din casa! Încercați să nu trimiteți păianjenii afară

Dacă unii dintre voi sunt tentați să returneze păianjenii găsiți în casa in natură, poate ar trebui să vă gândiți de două ori, pentru că, pentru unii dintre ei, gestul inseamna o condamnare la moarte. Păianjenii sunt într-adevăr adaptați condițiilor de viață foarte specifice. Unele specii nu se mai găsesc în natură, ci doar în casele noastre.

Așadar, dacă păianjenii te deranjează, dar nu vrei să-i omori, mută-i într-un loc din casa ta – cum ar fi garajul sau beciul – unde își pot trăi viața destul de departe de tine.

Adauga un comentariu