Actualitate

Nu poți avea copii? În plină pandemie, un medic care tratează infertilitatea face un live pe facebook în care va discuta cu toate cuplurile infertile

Publicat: 08 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu poți avea copii În plină pandemie un medic care tratează infertilitatea face un live pe facebook în care va discuta cu toate cuplurile infertile

În plină pandemie, clinicile care tratează infertilitatea sunt închise. În sprijinul cuplurilor care doresc informații despre fertilizarea în vitro, medicul Adrian Borș, medic specialist în infertilitate, va organiza pe pagina de facebook care îi poartă numele o sesiune live în care va răspunde tuturor întrebărilor legate de infertilitate. Infertilitatea nu e în carantină. E la fel de prezentă ca și înainte. Mai mult decât atât, clinicile care tratează infertilitatea sunt închise.

„Încerc să vin în întâmpinarea celor care luptă cu infertilitatea printr-o întâlnire pe Facebook, într-un Live cu întrebări și răspunsuri despre orice subiect legat de infertilitate, fertilizare în vitro etc.”, spune dr. Adrian Borș.

Cum poți adresa întrebări?

Cei interesați pot intra pe pagina de Facebook DrAdrian Borș, astăzi, 8 aprilie, începând cu ora 16:00. Cei care vor să adreseze întrebări le pot adresa atât în privat, pe Messenger, cât și pe WhatsApp la numărul de telefon +40727033342.
„Bănuiesc că nimeni nu se mai grăbește nicăieri și vom avea timp să dezbatem tot ce vă interesează”, încheie dr. Adrian Borș, medic specialist obstetrică-ginecologie, supraspecializare în tratarea infertilității și medicină reproductivă la Clinica „Omini” din Iași.

Adauga un comentariu