Coronavirus

Nu s-a spus totul despre coronavirus? Ce s-a întâmplat în laboratorul din Wuhan în octombrie 2019

Publicat: 10 mai 2020

Ne-au mințit! Asta schimbă tot ce știam. În laboratorul din Wuhan, în octombrie 2019, s-a petrecut o catastrofă. Trei copii din New York au murit după ce au fost diagnosticaţi cu sindrom inflamator, iar alţi 73 sunt purtători. Statele Unite continuă să facă cercetări cu privire la originea virusului. Potrivit unui raport făcut de serviciile secrete americane, laboratorul din Wuhan ar fi fost închis în luna octombrie, a anului trecut. Conform datelor,după 7 octombrie nu a mai fost nicio convorbire, ceea ce ar putea să însemna că s-a întâmplat o catastrofă în laborator.

Conform informațiilor despre originea coronavirusului, multe studii au arătat că virusul și-a avut originea într-un liliac. Primele cazuri de infectare la om au fost raportate în Wuhan în luna decembrie a anului trecut. În timp ce serviciile încearcă să găsească originea virusului, medicii din Statele Unite se confruntă cu o nouă afecţiune care pare cauzată de COVID-19. Patologia prezintă simptome mai grave decât la COVID-19 unele similare cu sindromul şocului toxic sau cu o boală Kawasaki atipică, care face ca vasele sangvine să se inflameze şi să se umfle. Alte simptome sunt dureri abdominale, tulburări gastrointestinale şi inflamaţii cardiace.

Comentarii
  • STIAM ADEVARUL CA NIMENI NU E PROST! TREBUIE DATA O BOMBA PESTE LABORATORUL DIN WUHAN SA DISPARA ODAT SARS-URILE SI MERS- URILE LABORATOR WUHAN ASCUNSE SUB MASTI DE GRIPA AVIARA, GRIPA PORCINA CA POSIBIL EBOLA, CA DE LA LILIECI CAND IN REALITATE SARS SI IAR SARS SI IAR SARS SI IAR MERS CHINEZESC SUNT VIRUSI PE CARE CHINA II DA PERIODIC IN LUME CA SA NE DISTRUGA, SARS COV -1, SARS COV 2 SI TOATE CELELALTE KAKA.TURI CHINEZESTI TREBUIE DATA O BOMBA PESTE TOT WUHAN-UL, TOATE TARILE LUMII SA CEARA DESPAGUBIRI CHINEI PENTRU RAZBOI MONDIAL , CHINA SA FIE O PROVINCIE A LUMII, PRESEDINTEEL NEBUN IL IMPUNG LA MA/ SA LA ZID SA MANACE TOATE CADAVRELE COVID CU TOTI COMUNISTII LUI SI CU Shi Zhengli CERCETATOAREA SEFA CRIMINALA A PLANETEI MINCINOASA SI CU OMS SI CU TOTI NEBUNII DE PE PLANETA CARE NE-AU DISTRUS , ACESTIA SA MANVCE TOATE CADAVRELE SARS COVID 2 DE PE PLANETA. BOMBAAAAAAAAAAAAAA URGENT PE LABORATORUL DIN WUHAN DACA NU VINE SARS COVID 3, SARS COVID 4 SI ETC SUB VREO MASAC CA E DE LA CROCODILI SAU ALTCEVA. CHINAAAAAAAAAAAA ESTE CEA MAI MIZERABILA TAR DIN LUME SA DISPARA, MOARTE CHINEI, MOARTE CHINEI COMUNISTE

Adauga un comentariu