Titlurile zilei

Nu s-a turnat un film de groază noaptea trecută, ci a fost realitate pură! Case incendiate, mașini distruse și o comunitate întreagă terorizată. El este unul dintre „șmecheri” – EXCLUSIV

Publicat: 30 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu s-a turnat un film de groază noaptea trecută ci a fost realitate pură Case incendiate mașini distruse și o comunitate întreagă terorizată. El este unul dintre șmecheri  EXCLUSIV
Trei tineri au băgat spaima într-o comună întreagă după ce au distrus mai multe mașini și case

Noapte de foc la Iași. O comună întreagă a stat cu sufletul la gură după ce mai multe case au fost vandalizate. Trei tineri s-au gândit că vor scrie istorie prin faptele lor, dar totul s-a terminat cât se poate de prost

Noapte de coșmar la Iași. Trei tineri au băgat groaza într-o comună întreagă. Totul avea să se întâmple în noaptea de 28 spre 29 decembrie, când Gabriel Chelaru, Alexandru Chelaru și Claudiu Marciuc s-au gândit să scrie istorie. Au băut bine apoi s-au apucat de treabă. Au mers prin comuna Ciortești și s-au pus pe rele. Au incendiat o casă, au spart geamurile altora și au vandalizat mai multe autoturisme. Motivul? Greu de spus.

Există un zvon care spune că și-ar fi căutat niște rivale pentru a le da o lecție, însă nimic nu este clar. Probabil că principalul motiv pentru care tinerii au avut un asemenea comportament a fost consumul excesiv de alcool.

Localnicii au cerut ajutor, fiind șocați de ce se întâmplă în comună

Localnicii din Ciortești au cerut ajutorul polițiștilor, fiind îngroziți de ceea ce se întâmplă în comuna lor. Imediat, oamenii legii au plecat în căutarea autorilor. În scurt timp aveau să-i identifice și să-i prindă. Unul dintre ei se afla la volanul unui autoturism, deși nu avea dreptul de a conduce. Claudiu Marciuc a rămas fără permisul de conducere în urmă cu ceva vreme pentru că a fost prins băut la volan.

Ieri noapte, când a fost tras pe dreapta de anchetatori, acesta refuzat să sufle în aparatul alcooltest și nici nu a vrut să meargă la o unitate medicală pentru a îi fi recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au precizat că cei trei tineri sunt acum anchetați pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Cei trei tineri ar putea ajunge după gratii

Noaptea dintre ani ar putea să fie petrecută după gratii de cei trei tineri.

„La data de 29 decembrie a.c., polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Răducăneni au fost sesizați, prin apeluri 112, cu privire la faptul că la un imobil nelocuit a apărut un incendiu, fiind distruse, de asemenea, geamurile și porțile altor trei imobile, precum și elemente de caroserie de la două autovehicule. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, la scurt timp de la comiterea faptelor au fost identificați  și depistați cei trei bănuiți de săvârșirea infracțiunilor, aceștia fiind conduși la sediul poliției.

De precizat este faptul că în urma acestor evenimente nu au rezultat victime omenești, doar pagube materiale. În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, conducerea unui auto fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea probe biologice, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei trei indivizi care au distrus casele și mașinile la Ciortești.

Adauga un comentariu