Viata de cuplu

Nu-ti sufoca partenerul

Publicat: 02 feb. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nu-ti sufoca partenerul
7
Femeile au tendinta de a fi putin cam prea lipicioase, asa ca iata 7 semne care iti arata ca iti sufoci iubitul:
1. Nu are timp pentru el insusi
Unul dintre primele semne (si cel mai evident) ca il sufoci este faptul ca nu are timp pentru el insusi. Esti in permanenta prin preajma si te bagi in sufletul lui. Nu-i asa ca te-ar enerva si pe tine? Daca nu ii lasi timp pentru el insusi, e clar ca il sufoci. Gandeste-te la asta!
2. Te enervezi cand nu raspunde imediat
Ti se intampla sa ii trimiti un mesaj si sa astepti sa iti raspunda imediat? Te enervezi daca acest lucru nu se intampla? Atunci este posibil sa fie un indiciu ca il sufoci. Cateodata nu va putea sa iti raspunda imediat si, oricum, poate dura si cateva minute pana cand iti ajunge mesajul, asa ca nu te enerva!
3. Ii stii toate planurile
Orice barbat are nevoie sa isi faca planuri in care nu te include. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa stii de ele, dar chiar trebuie sa iti spuna de fiecare data cand si unde iese? Daca ai incredere in iubitul tau, atunci nu ar trebui sa ai nevoie sa ii stii in permanenta toate planurile.
4. Ii controlezi in permanenta telefonul
Multora dintre noi ne place sa ne pastram intimitatea. Consideram ca telefonul este proprietatea noastra si numai a noastra. Daca simti in permanenta nevoia sa ii verifici telefonul si sa stii tot ce are pe el poate fi putin cam obositor pentru el, nu-i asa?
5. Ii verifici email-urile
Ii verifici email-urile si ai toate parolele lui? Acest lucru arata ca ai facut o obsesie. Ar trebui sa ai putin mai multa incredere in el, nu-i asa? Si in plus, el iti verifica tie email-urile?
6. Nu trece o zi fara sa verifici istoricul calculatorului lui
Daca ai constant impulsul de a verifica istoricul calculatorului lui pentru a vedea ce a mai cautat, atunci asta poate fi o problema. El iti verifica tie istoricul calculatorului sau are incredere ca nu te uiti la lucruri la care nu ar trebui?
7. Nu are un cuvant de spus in relatia voastra
Are el vreun cuvant de spus in ceea ce priveste ralatia voastra sau ii desfiintezi orice opinie? Acest lucru nu arata doar ca il sufoci, ci si ca ii negi individualitatea, ceea ce poate duce la incheierea relatiei.
Adauga un comentariu