Actualitate

Nucleara Vioricăi Dăncilă. Aceasta vrea Pro România la PSD, dar fără securistul Victor Ponta

Publicat: 16 oct. 2019

Bomba anului a fost lansată în această seară. Viorica Dancila doreşte să contopească Pro România cu PSD-ul pentru a reîntregi partidul. Victor Ponta, prin comportamentul politic distructiv din ultima perioadă, nu este dorit în partidul social democraţilor. Dacă cele două grupări politice se vor uni, visele lui Klaus Iohannis şi ale lui Ludovic Orban se vor spulbera. Strategia de distrugere a socialiştilor eşuează din nou. Membrii constrânşi să se mute în alte partide sunt încurajaţi de Viorica Dancila să nu dea curs presiunilor politice şi să-şi urmeze convingerile care vor salva România.

„Pe unde mergem oamenii ne spun: ‘Nu alianţă cu Victor Ponta’. Vreau să fac o precizare: când vorbim de Pro România, noi vorbim de Victor Ponta. Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forţaţi. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta. Au fost oameni care au fost daţi afară din partid, au fost oameni care au avut anumite motive. Oamenii aceia au fost oameni care au făcut performanţă în judeţele lor. Nu avem nimic cu oamenii din Pro România. (…) Victor Ponta are un singur scop: să distrugă PSD. Ponta vrea să ia oameni din PSD. Nu vrea să ia din altă parte. Vrea să ia din PSD pentru că vede că în PSD nu mai este dorit”, a afirmat Dăncilă, marţi seară.

Ea susţine că „unde s-a alăturat Victor Ponta întotdeauna au fost lucruri care nu au mers bine”.

„PSD – preşedinte Victor Ponta, demisie pe Facebook. PSD – premier Victor Ponta, demisie fără să anunţe partidul. Deci, a lăsat PSD într-o situaţie destul de neplăcută. A mers acum şi a vorbit cu ALDE. ALDE a pierdut postul de preşedinte al Senatului, a pierdut grupul ALDE din Senat, a pierdut grupul ALDE din Camera Deputaţilor, a pierdut locurile de la guvernare. O guvernare în care bună, rea, indiferent de aprecierile domnului Tăriceanu, a fost parte până la un moment dat. Nu ştiu, nu vreau să judec eu acest lucru, dar acum înţelegeţi de ce Victor Ponta este atât de urât în PSD”, a mai spus Dăncilă.

Klaus Iohannis a primit un şoc la care nu s-ar fi gândit niciodată din partea Vioricai Dancila.



loading...

Adauga un comentariu