Cancan ultimă oră

Nuntă în familia lui Reghecampf. Luca, fiul cel mare al antrenorului Universității Craiova, se căsătorește cu Asiana Peng

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nuntă în familia lui Reghecampf. Luca fiul cel mare al antrenorului Universității Craiova se căsătorește cu Asiana Peng
Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu de mai multe luni

Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu de mai multe luni. Au o relație deschisă și nu se feresc să-și arate dragostea pe care și-o poartă inclusiv pe rețele sociale. Recent, tânărul a lăsat de înțeles, pe Instagram, că ia în calcul să se însoare cu fosta gimnastă.

Mai exact, Luca Reghecampf a postat o fotografie, în care el și Asiana Peng se țin de mână. Lângă imagine, fiul antrenorului Universității Craiova a postat și un emoticon, mai precis o “miresică”, potrivit wowbiz.ro, ceea ce te face să te gândești că tânărul în vârstă de 20 de ani are planuri de căsătorie cu partenera sa.

Luca Reghecampf și Asiana Peng locuiesc în țări diferite

Cei doi locuiesc în țări diferite, dar acest lucru nu-i împiedică să formeze un cuplu. Luca stă în Germania, alături de mama lui, în timp ce Asiana la București. Cu toate acestea, cât timpul le permite se vizitează reciproc și petrec timp împreună.

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

De partea cealaltă, Luca este fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din mariajul cu Mariana Pfeiffer.

Adauga un comentariu