Titlurile zilei

Nuntă în lumea bună a Iașului! Daniel Piftor, fostul șef de la OPC, se recăsătorește la 59 de ani. Detalii despre nunta inspectorului de la RAR

Publicat: 07 dec. 2021
Oficiul de Stare Civilă din cadrul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Iași
Daniel Piftor, ex-ales local PMP și fost șef la Oficiul de Protecție a Consumatorului Iași, se va căsători la finalul acestei săptămâni în fața ofițerului de Stare Civilă

Daniel Piftor, fostul șef de la Oficiul de Protecție a Consumatorului Iași, se va căsători la finalul acestei săptămâni. Fostul ales local din Primăria Iași se va cununa în fața Ofițerului de Stare Civilă cu Irina Lătăianu. Mirii au fost extrem de discreți cu detaliile legate de organizarea cununiei civile din municipiul Iași

Nuntă mare, în lumea politică din municipiul Iași! La finalul acestei săptămâni, fostul consilier local al Partidului Mișcarea Populară (PMP), Daniel Piftor, va ajunge în fața ofițerului de Stare Civilă. Daniel Piftor, în vârstă de 59 de ani, se va cununa cu Irina Lătăianu, în vârstă de 46 de ani. Nunta ar urma să aibă loc în cursul zilei de sâmbătă, 11 noiembrie 2021.
La cununia civilă sunt așteptați prietenii apropiați și rudele cuplului. Numărul de invitați este, însă, unul limitat, din cauza restricțiilor impuse de autorități din pricina pandemiei de Covid-19. De altfel, Daniel Piftor nu a dorit să ofere detalii despre acest eveniment.

„Nu doresc să comentez foarte multe, este un eveniment privat și nu vreau să ofer alte detalii”, a spus Daniel Piftor, fost șef al Oficiului pentru Protecția Consumatorului Iași.

Când va avea loc nunta lui Daniel Piftor, fost șef la Oficiul de Protecție a Consumatorului?

Însurățeii au depus documentele la Serviciul de Stare Civilă în cursul zilei de 2 decembrie 2021. Cei doi se vor prezenta la Starea Civilă în cursul zilei de sâmbătă, 11 decembrie 2021. Evenimentul va fi unul restrâns, conform dorinței mirilor. De altfel, Daniel Piftor nu a dorit să ofere detalii despre cum și-a cunoscut viitoarea soție. Cei 2 se află la cea de-a doua căsătorie, ambii având copii din primul mariaj. Viitoarea soție a fostului consilier local a avut până acum câțiva ani o societate comercială, care, între timp, a fost radiată.

Daniel Piftor a fost ales în Consiliul Local Iași pe listele PMP, în mandatul 2016-2020. Daniel Piftor a avut mai multe amendamente la proiectul de buget al Iașului, dar și interpelări în ședințele de Consiliu Local în perioada mandatului pe care l-a avut în Consiliul Local. Daniel Piftor a fost șef la Oficiul de Protecție a Consumatorului Iași în urmă cu mai mulți ani. În prezent, Daniel Piftor este inspector în cadrul Registrului Auto Român (RAR).

Noi căsătorii, la Oficiul de Stare Civilă Iași

În ultimii 2 ani, numărul căsătoriilor la Oficiul de Stare Civilă din Iași a fost mult mai mic față de perioada anterioară. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap toate planurile mirilor. Totuși, în ultimele săptămâni, numărul de cununii de la Iași a fost unul constant. Chiar dacă cei căsătoriți nu mai pot organiza o petrecere cu invitați, cuplurile au preferat să se prezinte în fața ofițerului de Stare Civilă pentru a-și pune pirostriile.

Printre aceștia se numără și Daniel Piftor, fostul șef de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului Iași și viitoarea lui soție. Un raport din primele 10 luni din 2021 arată că Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași a emis peste 58.000 de noi acte de identitate. Față de perioada similară din 2020, numărul de documente este cu mult mai mare la direcția subordonată municipalității ieșene.
Comentarii
Adauga un comentariu