Prima pagină » Actualitate » Nunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează! Elena Merișoreanu spune adevărul

Nunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează! Elena Merișoreanu spune adevărul

22 mai 2024, 08:46,
BZI.ro, în Actualitate

Nunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează, transmite cunoscuta cântăreață Elena Merișoreanu. Considerată de mulți una dintre personalitățile apropiate de Jador, artista a vorbit despre nunta manelistului cu Oana Ciocan. Elena Merișoreanu nu crede că evenimentul care se anunța a fi unul grandios chiar va avea loc.

Nunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este foarte apropiată de Jador și iubita lui, Oana Ciocan, iar artista a oferit amănunte despre presupusa nuntă pe care cei doi o pregătesc, cel puțin la nivel verbal. Artista este foarte sinceră și precizează că nu crede că va avea loc prea curând.

Această informație alimentează zvonurile că Jador nu se va căsători cu Oana Ciocan. Asta și din cauza faptului că nunta lui Jador cu Oana Ciocan nu are încă o dată exactă, iar interpreta de muzică populară e de părere că nu va avea loc în perioada imediat următoare.

Elena Merișoreanu nu a ascuns faptul că și-ar dori să-l vadă pe Jador însurat și că îl consideră pe cântăreț un familist convins. De asemenea, cântăreața de muzică populară știe că familia lui Jador e foarte încântată de Oana Ciocan.

„Am mai vorbit cu Jador. Așa am auzit, că se însoară, că-l pune naș pe Moroșanu. I-am felicitat și pe el, și pe Moroșanu și mi-au mulțumit. Mi-a zis Jador: „Sper că nu faci pe nebuna să nu vii!”. Măi, să-l văd însurat, dar nu prea cred că face curând! Eu dacă merg, mă duc invitată la masă, dar dacă mă cheamă să cânt, cânt. O să fie destul soliști acolo, îți dai seama, alte genuri de muzică. Jador e un băiat cu atât de mare respect, știe să prețuiască fiecare lucru, îmi place că nu risipește banii, îi folosește la ce are nevoie, își ajută familia. Pentru mine, treaba asta mă face să mă gândesc mai des la el”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu o apreciază pe Oana Ciocan

Interpreta de muzică populară nu a ascuns faptul că o îndrăgește foarte mult pe Oana Ciocan și că și-ar dori ca aceasta să se mărite cu Jador.

„Fata aia e o scumpă, vai, pufuleț îi zic. Vai, mi-e dragă! O văd atâta de… Parcă e un fulg care zboară, știi? Așa ușoară…E scumpă și se iubesc. Sunt tineri amândoi și să știi că eu cred că el e un familist convins, sunt convinsă. Părinții lui o plac pe ea și asta e mare lucru, că el ascultă de familie și nu-i nimica rău în toată treaba asta”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Altfel, solista de muzică populară a menționat că se uită în continuare la emisiunea Survivor, chiar dacă Jador nu mai concurează. Cunoscuta interpretă a zis că acum ține Iancu Sterp și că vorbește des cu mama lui, doamna Geta, la telefon despre competiție și parcursul fiului ei.

„Doamne ferește, păi dar îmi scapă ceva? De ce crezi că merg acuma mai devreme la Vâlcea, că de intrat intru mai târziu să cânt. Mă duc să văd Survivor, vai de zilele mele! Țin cu Iancu Sterp, că mă conversez cu Geta în fiecare zi. Îmi pare foarte rău de Ștefa că a plecat, că era o fată foarte, foarte bună. Toți au fost buni, dar, auzi, au rămas cei mai buni! Sunt nemaipomeniți. Așa greu ca acum n-a fost niciodată. A fost un Survivor greu, dar frumos, a ținut lumea în priză, vai de capul meu! Păi nepotul meu e la Los Angeles și vreau să îți spun că și-a pus antenă mai mult pentru Survivor. Sunt înnebuniți și acolo după emisiune”, a mai zis Elena Merișoreanu, care susține că nunta lui Jador cu Oana Ciocan se anulează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024