Cancan

Tatăl lui Jador și-a dat fiul de gol cu privire la nunta cu Oana Ciocan. Nu este singura pe care a dorit-o de soție

Publicat: 16 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl lui Jador și-a dat fiul de gol cu privire la nunta cu Oana Ciocan. Nu este singura pe care a dorit-o de soție
Jador a anunțat, cu mare fast, că și-a găsit aleasa, nimeni alta decât Oana Ciocan

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, și-a dat fiul de gol cu privire la nunta cu Oana Ciocan, susținând că a mai cerut și alte femei de soție. Mai mult, tatăl artistului spune că fiul său nu și-ar fi anunțat familia că urmează să se căsătorească. Culmea, toate aceste afirmații vin în contextul în care Jador și Oana Ciocan și-au șters toate pozele împreună de pe rețelele sociale.

Jador anunța, cu mare fast, că și-a găsit aleasa, nimeni alta decât Oana Ciocan, femeia de care s-a îndrăgostit pe loc. Cererea în căsătorie a avut loc, dar, de atunci, nu au mai făcut niciun pas în această direcție. Recent, în cadrul unui interviu, Jador a recunoscut că el și Oana Ciocan încă nu au început pregătirile de nuntă, deoarece are un program extrem de încărcat și nu are atât de mult timp liber.

Tatăl lui Jador și-a dat fiul de gol cu privire la nunta cu Oana Ciocan

Deși vorbea cu mare entuziasm despre momentul în care avea să își ducă iubita în fața altarului, tatăl lui Jador susține contrariul. Romeo Dumitrache a mărturisit, în cadrul unui interviu, faptul că fiul său nu le-a spus nimic de nicio nuntă.

​Deși, în mediul online și în diverse interviuri, artistul a spus că Oana este femeia alături de care vrea să îmbătrânească, acesta nu a spus membrilor familiei nimic despre nuntă, chiar dacă a dat de înțeles că s-a cununat civil cu Oana Ciocan.

„Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o, dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală. Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Sincer vă spun: nu știu ce va urma în viața băiatului meu”, a spus Romeo Dumitrache.

Jador a mai vrut să se însoare și cu altele

Romeo Dumitrache a continuat seria dezvăluirilor incendiare, mărturisind că nu este prima dată când fiul său se vede, pentru toată viața, alături de o femeie. Conform spuselor acestuia, Jador și-a dorit să le ia de nevastă pe toate fostele sale iubite, iar Romeo Dumitrache pune acest lucru pe seama tinereții fiului său.

​​„Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri”, a mai spus tatăl lui Jador.

Adauga un comentariu