Actualitate

O asistentă medicală de la un spital din Iași șochează printr-o poză cu mesaj obscen! Imaginea interzisă minorilor a apărut deja pe Facebook

Publicat: 15 oct. 2019

Atitudine revoltătoare din partea acestor cadre medicale din Iași. Postările pe care le-au făcut în mediul online au șocat întreg colectivul medical. Colegii aduc acuzații grave la adresa acestora. Au fost chemate de mai multe ori în comisia de disciplină, pentru abateri incredibile. Iată ce detalii au ieșit la iveală. Au fost trase de mânecă pentru că au mâncat din pachetele pacienților

Două asistente medicale, angajate ale Institutului de Psihiatrie „Socola”, continuă să aducă la culmea disperării toate cadrele medicale din spital. Prin atitudinea pe care o abordează și acțiunile pe care le fac, atât în interiorul spitalului, cât și în mediul online, acestea afectează imaginea unității medicale, susțin colegii. Astfel, colectivul medical s-a plâns de faptul că distrug imaginea Institutului prin intermediul rețelelor de socializare. Chiar dacă au pozat în susținătoare ale ministrului Sorina Pintea, o poză postată pe Facebook a creat valuri mari în lumea medicală.

Mesaj obscen pentru ministrul sănătății

Într-o postare făcută pe Facebook imediat după ce moțiunea de cenzură a trecut, asistenta Lola Mitrică afișează o atitudine sfidătoare la adresa ministrului.
„Aceste două personaje au ajuns până la ministrul sănătății, doamna Sorina Pintea. Este al treilea ministru pe care îl manipulează. Toți angajații Institutului de Psihiatrie «Socola» o felicită pe doamna Pintea pentru performanțele profesionale. Pentru că are o carieră pe care și-o doresc mulți. Cele două prietene ale doamnei ministru, care au fost singurele persoane cărora le-a deschis ușa, i-au transmis o felicitare, cu mesaj direct. Este vorba despre o postare făcută în mediul online, la încheierea mandatului doamnei ministru, în condițiile în care susțineau că au o relație foarte bună cu doamna Pintea”, susțin colegii celor două asistente.

În această fotografie apare asistenta Lola Mitrică, cu degetele mijlocii ridicate, transmițând un mesaj obscen Sorinei Pintea.
„După ce a trecut moțiunea de cenzură, acestă doamnă, Lola Mitrică, apropiata doamnei ministru, face o postare în care spune: rămân la aceeași idee, doamna Pintea, nu mă dezmint. Astfel, i-a transmis un mesaj de încheiere de mandat. Cam aceasta este valoarea unui ministru în fața acestor doamne, care nu știu decât să manipuleze. S-au folosit de ministru în speranța că va demite conducerea”, povestesc cadrele medicale de la Institutul „Socola”, vizibil deranjate de atitudinea acestora.

Abateri grave, reclamate de pacienți

Colegii celor două asistente, Lola Mitrică și Mirela Popeanu, aduc acuzații grave pentru cele două. Lipsa de la serviciu este doar un aspect semnalat de către cadrele medicale.
„Când trebuia să fie la serviciu, doamna Mirela Popeanu pleca două, trei ore, pentru că o chema directorul spitalului, care era altul decât cel de acum. Noi nu puteam să dăm telefon să întrebăm, să verificăm. Astfel, lipsea două, trei ore din clinică, pleca când voia. Venea la spital, arăta ce și-a cumpărat, la amiază deschidea cutiile, mai stătea o oră și pleca acasă”, povestește un alt cadru medical din Institut.

Chemate în comisia de disciplină pentru că mâncau din alimentele pacienților

Colegii celor două cadre medicale au adus și alte acuzații, cel puțin halucinante. Aceștia au povestit cum asistenta Lola Mitrică a fost chemată în comisia de discplină pentru că a consumat alimentele pacienților.
„Toți trecem prin postura de pacient, suntem oameni. Mulți pacienți mănâncă de acasă, iar dacă o doare sufletul pe doamna Lola Mitrică de alimentația pacienților, nu înțelegem de ce mănâncă din pachetele pe care le primesc pacienții de acasă. Dacă susține că mâncarea este proastă în spital, pacienții trebuie lăsați să mănânce mâncarea adusă de aparținători, poate de multe ori cu mult efort sau mari sacrificii. Doamna Lola Mitrică a fost chemată de multe ori în comisii de disciplină, pe această speță. Venea bolnavul la frigider să-și ia din pachet și nu mai găsea nimic. Și aparținătorii rămâneau uimiți. Pare halucinant, dar este adevărat”, mai spun cadrele medicale.

Ce urmăresc cele două persoane

Conform angajaților Institutului de Psihiatrie „Socola”, cele două persoane urmăresc doar un post de conducere. În trecut au obținut și au ocupat astfel de posturi.
„Cele două persoane se opreau de multă vreme, dacă reușeau să-și atingă scopul. Iar scopul lor este unul singur, să demită conducerea, pentru că e singura conducere sub care ele nu au ocupat funcții. Dacă ele ar obține o funcție de conducere, ar spune că acest spital este cel mai bun”, încheie colegii celor două asistente.loading...

Comentarii
  • Multi bani se mai invart pe la Socola daca-si permit o astfel de campanie de presa! E clar ca multi se simt cu musca pe caciula si ar da oricat sa scape de cei ce nu-s in gasca cu ei.

  • Nume predestinate pentru „asistente” LOLA si MIRELA.
    Asta se intampla daca unii dintre bugetari, inspecial sanatatea, s-au trezit peste noapte cu lefuri super de colosale nefacand mai nimic pentru salariile pe care le primesc. Isi gasesc alte preocupari. Se pare ca managementul la SOCOLA este foarte defectuos, ori managerul este in cardasie cu anumite persoane.
    Spor la numarat bani si taiat frunze la caini!!!

  • Lolita cu cap de ou ne arată semne obscene? Toate se trag de la copilariachinuiya pe care i au făcut-o părinții aia ai ei bolnavi mintal. Si asta e ereditară se ia ca lepra sau cum ia “doamna” mâncarea la bolnavi

Adauga un comentariu