Prima pagină » Magazin » O baterie de lavoar o alegi să fie și elegantă. Vei oferte la Obiecte Sanitare Online
O baterie de lavoar o alegi să fie și elegantă. Vei oferte la Obiecte Sanitare Online

O baterie de lavoar o alegi să fie și elegantă. Vei oferte la Obiecte Sanitare Online

15 mai 2024, 10:02,
BZI.ro, în Magazin

Bateria de lavoar este absolut necesară. Doar că aceasta nu trebuie să fie aleasă strict din acest considerent. Bateria aleasă îndeplinește un rol, dar este și parte din designul de interior. Am observat cu toții că această nișă s-a dezvoltat destul de mult în ultima vreme. Acum, ne sunt propuse tot felul de baterii, ba chiar există și variante economice, cele care te pot ajuta să faci economii la consumul de apă.

Pentru cei interesați de baterie de lavoar și au nevoie de o astfel de achiziție, pot alege magazinul online Obiecte Sanitare Online. Iată de ce!

Bateria de lavoar – cum faci alegerea potrivită?

Desigur că printre primele recomandări primite auzim destul de frecvent de bateria din oțel inoxidabil. Are un raport calitate-preț care mulțumește și își păstrează destul de bine aspectul, în timp. Însă nu este singură opțiune. Cei de la Obiecte Sanitare Online ne propun varianta de baterie de baie din alamă solidă. Arată mai modern și elegant și își menține aspectul foarte bine în timp. Are cartuș ceramic și aerator de scurgere. Un mic detaliu care te poate ajuta să faci economii cu până la 20%.

Aspectual și funcțional ar fi bine de punctat că în majoritatea cazurilor toată lume preferă bateria monocomandă. Adică acele variante în care maneta sau robinetul cu care acționezi deschiderea/închiderea apei este unul singur. Acționarea monocomandă este destul de populară și pentru că este practică și pentru că presupune că bateria să fie mai compactă. Mai ales când vorbim despre băi mici, înguste, unde fiecare centimetru va fi gândit minuțios cum să fie amenajat practic, contează astfel de aspecte.

Pentru cei care sunt interesați să comande de aici trebuie spus că oricare din variantele de baterie cumpărate vine la pachet cu racordurile flexibile necesare pentru montaj.

Există peste tot ghiduri despre cum să îți alegi bateria potrivită. Să rezumăm, ar trebui să spunem că mulți sunt interesați să aleagă nu doar calitate, ci și altceva. Acel tip de baterie care nu o găsim în orice baie. De asemenea, mulți sunt interesați de altceva în afară de clasica baterie gri lucioasă. Cei de la Obiecte Sanitare Online au în stocul lor variante negre, mate. Simplul fapt că alegi o notă atât de dramatică, o nonculoare precum negrul se schimbă per total designul de interior. Baia ta va părea a fi mai modernă, mai elegantă.

Aici sunt disponibile baterii de lavoar sau perete

Din punct de vedere al montajului, bateria necesară ar putea fi cea care se montează pe perete sau pe lavoar. Ai de unde alege din cadrul magazinului online menționat. Înalte, cu pipă curbată sau chiar cu design curbat, astfel de baterii îți dau practic șansa de a alege ceva premium și inedit totodată.

Pentru a comanda este destul de ușor. Ce îți place cumperi din pagină, livrarea având acoperire națională. Comandă, convinge-te de calitatea produselor și mai apoi vei dori să dotezi și bucătăria cu baterii de aici!

Contact:

+40 756 584 508

[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *