Titlurile zilei

O contabilă din Iași s-a urcat beată la volanul unui Mercedes! Paula Oana Giurcă avea o alcoolemie de aproape 3 la mie (EXCLUSIV-FOTO-VIDEO)

Publicat: 27 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O contabilă din Iași s-a urcat beată la volanul unui Mercedes Paula Oana Giurcă avea o alcoolemie de aproape 3 la mie EXCLUSIV-FOTO-VIDEO
O contabilă din Iași pe nume Oana Paula Giurcă s-a urcat beată la volanul unui autoturism marca Mercedes și a avariat două autoturisme

O contabilă din Iași i-a uimit pe oamenii legii. Tânăra de 30 de ani și-a petrecut noaptea în arest după ce s-a urcat beată la volan. Poate ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi avariat două autoturisme din cauza alcoolului

La 30 de ani, o contabilă a reușit să-i lase mască pe oamenii legii. Paula Oana Giurcă este tânăra rămasă la Iași după terminarea facultății. Deși pare o femeie serioasă și în toată firea, zilele trecute avea să o comită rău de tot. A dat peste cap probabil mai multe pahare de alcool și s-a urcat la volanul unui autoturism marca Mercedes. Nu a reușit să ajungă la destinație pentru că s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea într-un alt autovehicul. Cel din urmă a fost proiectat în altul, iar pe fir au intrat polițiștii. Când au ajuns la locul incidentului, oamenii legii au observat că tânăra prezintă halenă alcoolică. Astfel, polițiștii au testat-o cu aparatul alcooltest, iar valoarea indicată a fost uriașă, o valoare de peste 1 la mie. Ulterior, Oana Paula Giurcă a fost condusă la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Despre un caz similar s-a relatat într-o ediție anterioară a cotidianului BZI, când o altă tânără s-a urcat beată la volan.

O contabilă din Iași, beată la volan

Polițiștii rutieri au deschis pe numele tinerei un dosar penal.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., o femeie de 30 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza municipiului Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, care ulterior ar fi fost proiectat într-un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. În urma testării soferiței cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate”, a precizat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Oana Paula Giurcă a fost reținută pentru 24 de ore pentru că a condus sub influența alcoolului

Tânăra contabilă Oana Paula Giurcă a fost audiată pe data de 25 ianuarie 2022 de către polițiști. Ulterior, aceștia au decis să o rețină pentru 24 de ore pentru că s-a urcat la volan sub influența alcoolului și a lovit două autoturisme. Astfel, noaptea de 25 spre 26 ianuarie a fost petrecută de către tânără în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că tânăra avea o alcoolemie de peste 2,7 la mie.

Ieri, oamenii legii au decis să o plaseze pe tânără sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Asta nu înseamnă că problemele pentru tânăra contabilă s-au terminat. De acum, o lungă perioadă nu va mai avea drept de conducere.

Arestat după ce a condus beat

Zilele trecute, un tânăr a fost arestat după ce s-a urcat băut la volan.

”Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Iași au depistat un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Iași, fiind sub influența alcoolului. În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, din verificările efectuate, s-a constat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 ianuarie a.c., bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Ieri, pe data de 25 ianuarie, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, la Judecătoria Iaşi, fiind arestat pentru 30 de zile. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Oana Paula Giurcă, tânăra contabilă din Iași care a fost ieri plasată sub control judiciar.

Adauga un comentariu