Local

O doctoriță din Iași, stabilită în Franța, a fost găsită moartă în propriul cabinet

Publicat: 12 iul. 2021
colaj cu lumânări și flori puse pe un pervaz și Monica Mardare, medic ieșean stabilit în Franța
Monica Mardare este medicul ieșean găsit mort în propriul cabinet din Franța

Monica Mardare, un medic în vârstă de 46 de ani, a murit joi în cabinetul ei din centrul unui mic oraș din Franța. Ieșeanca era extrem de iubită în comunitatea în care locuia iar locuitorii din Chaillac sunt trişti de pierderea pe care o au. Medicul a fost găsit mort în cabinetul ei, iar descoperirea a fost făcută chiar de primii pacienţi care aveau programare.

În vârstă de 46 de ani, a fost unul dintre cei doi medici din Chaillac. Cetățenii au ţinut să îşi arate mulţumirea şi au postat pe reţelele de socializare zeci de mesaje de condoleanţe.

Un medic ieșean a fost găsit mort în propriul cabinet din Franța

De origine română, mai exact din Iași, ea a fost recrutată acum zece ani de către fostul primar Gérard Mayaud. „ Marina Mardare sosise cu soțul și fiul ei.

Ea a fost dedicată regiunii, iar oamenii îi întorc favoarea de la anunțarea morții sale. „A fost un șoc, imediat ce am aflat” , explică un rezident. În fața ușii biroului său, sunt puse flori, lumânări și mesaje

” Te iubim foarte mult, mulțumesc, vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna …”

„Sunt unele zile mai triste decât altele. Astăzi e una dintre ele. Vreau să transmit cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi dr. Monica Mardare, care ne-a părăsit brutal astăzi. Monica a fost o femeie cu suflet mare, care s-a atașat repede de noi toți. a declarat Gérard Mayaud

Monica Mardare a obținut cetățenia franceză în urmă cu un an

“Și-a dorit acest lucru. Mi-a spus că atunci când ești primit astfel în comunitate, trebuie să devii cetățeanul acelei țări”, a declarat actualul primar, Mathieu Moreau.

Monica Mardare plănuia să se întoarcă în România la finalul acestui an. Nu și-a mai luat un concediu de mai bine de doi ani, din cauza pandemiei, a precizat fostul edil al localității.

Comentarii
Adauga un comentariu