Sport

O echipă din Premier League îl vrea pe Billel Omrani! Iată suma pe care o cere CFR Cluj!

Publicat: 30 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O echipă din Premier League îl vrea pe Billel Omrani Iată suma pe care o cere CFR Cluj

Abdel Slem Billel Omrani (de 26 de ani) a avut parte de un sezon excelent la CFR Cluj. Acum, golgheterul echipei, cu 13 reușite în toate competițiile actualului sezon, are parte de oferte și se pare că va fi greu de ținut la gruparea campioană. Astfel, se pare că englezii de la Sheffield United și-au arătat disponibilitatea de a-l transfera pe fotbalistul francez, răspunsul ardelenilor fiind unul ferm.

Sheffield United, care ocupă locul al optulea în Premier League la finalul lui 2019, ar fi dispusă să ofere suma de cinci milioane de euro pentru Omrani, doar că pretențiile patronatului din Gruia sunt mai mari.

Conform mass-media, CFR Cluj, care se pregătește pentru dubla cu FC Sevilla, ar fi dispusă să se despartă de fotbalistul care a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB pentru minimum șase milioane de euro.

Deoarece diferența dintre ofertă și cerere nu este una foarte mare, la acest nivel, nu ar fi exclus ca cele două părți să ajungă la un acord. Asta și în condițiile în care cei de la CFR par obligați în acest moment să acopere datorii mai vechi din cauza cărora au și primit interdicție la transferuri.

Cum se poate despărți CFR de Omrani!

Amintim faptul că CFR Cluj și Astra Giurgiu au fost sancționate de FRF, dar Dan Petrescu este convins că formația pe care o pregătește va avea câștig de cauză la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

„Vom câstiga sută la sută, nu avem nicio problemă, așa ne-a zis și de la UEFA! Astea-s date aici, la noi, sunt liniștit”, a declarat antrenorul campioanei.

CFR Cluj nu va mai putea efectua transferuri „până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinței, pentru încălcarea articolului 59, privind pragul de rentabilitate”.

După 22 de etape disputate, CFR Cluj este, totuși, lider în Liga 1, cu 44 de puncte. După depunctare, Astra Giurgiu a rămas pe locul secund, cu 40 de puncte, însă ar putea fi depășită de FCSB, dacă „roș-albaștrii” își câștigă restanța cu FC Voluntari, programată în februarie 2020.

Adauga un comentariu