National

O educatoare din Feteşti s-a filmat cum pălmuieşte un copil: „Aştept laude şi idei de viitor!“ – VIDEO

Publicat: 14 oct. 2020
educatoarea care a alovit un copil
O educatoare din Feteşti s-a filmat cum pălmuieşte un copil

O educatoare din Feteşti, care s-a filmat cum pălmuieşte un copil, s-a lăudat pe grupul de WhatsApp al clasei: „Aştept laude şi idei de viitor!“

Mama unui alt copil din clasă a povestit că a vizionat cu groază imaginile trimise de educatoare pe grupul de WhatsApp al clasei. Aceasta a vrut astfel să se laude în faţa tuturor părinţilor cât de exigentă este ea cu micuţii.

Imaginile care au ajuns pe internet şi au provocat revolta a mii de români au fost filmate de educatoarea unei grădiniţe din Feteşti.

S-a filmat cum pălmuieşte un copil

Femeia i-a filmat pe copii în timpul unei ore în care micuţii învaţă să folosească cuţitul de plastic pentru a-şi tăia fructele. La un moment dat, educatoarea ajunge în dreptul unui copil pe care l-a furat somnul şi îl plesneşte cu dosul palmei (minutul 1:06 pe filmuleţ).

Băiatul începe să plângă în tăcere, dar educatoarea nu are nicio remuşcare, mută camera telefonului pe ceilalţi copii şi îşi vede mai departe de treabă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

S-a lăudat pe grupul de WhatsApp

Incidentul poate nu ar fi ajuns public niciodată, întrucât copilul nu a avut curaj acasă să vorbească despre ce a păţit. Însă profesoara a ţinut cu tot dinadinsul să se laude cu tehnicile ei de predare în faţa tuturor părinţilor. Aşa că a publicat clipul pe grupul de WhatsApp al clasei.

Toţi părinţii au avut un şoc când au văzut imaginile şi au început să-şi întrebe copiii acasă despre cele întâmplate. Şi astfel au aflat că educatoarea nu este la prima ieşire de acest fel, ea obişnuind să ţipe şi să fie violentă cu micuţii.

„Eu m-am autosesizat după ce am văzut minunatul filmuleţ şi cum stau copiii precum soldaţii lui Kim Jong-Un şi am început să fac ceva. Trebuie să fac ceva!”, spune revoltată mama unei fetiţe din clasa unde a avut loc incidentul.

A încercat să-i păcălească pe părinţi

Mama fetiței din clasa unde a avut loc incidentul spune că imaginile au fost făcute publice chiar de educatoarea care a lovit copilul,

„Chiar educatoarea a pus filmuleţele, după care a scris că aşteaptă laude şi idei pentru viitor. Mămica băiatului lovit a sunat-o pe educatoare, a avut loc un schimb de replici. Doamna educatoare m-a sunat şi pe mine, pentru că am reacţionat şi eu după ce am văzut imaginile, iar ea mi-a spus că ceea ce văd nu este ok, că de fapt copilul plângea fără motiv”, a adăugat mama fetiței care învață în clasa unde s-a produs incidentul.

Lovirea băiatului de către educatoarea din Fetești a avut loc marţi, 13 octombrie. Imediat cum au văzut imaginile, părinţii băiatului lovit au mers cu ele la Poliţie şi au depus o plângere împotriva educatoarei. La rândul lor, ceilalţi părinţi refuză să-şi mai lase copiii pe mâna femeii, întrucât se tem ca aceasta să nu se răzbune pe micuţi. Adulţii cer acum ca femeia să fie dată afară, altfel spun că nu îşi vor mai trimite deloc copiii la grădiniţă.

Imaginile au fost distribuie de sute de ori pe Facebook şi mii de oameni le-au comentat. Între timp, educatoarea şi-a închis contul de pe reţeaua de socializare, după ce a primit nenumărate ameninţări din partea oamenilor.

Un băiat care a lovit cu mingea un copil, bătut de părinții acestuia

Un băiat care l-ar fi lovit cu mingea pe un alt copil a fost bătut crunt de părinţii acestuia din urmă. Totul s-a întâmplat vineri după-amiază, într-un parc din Timiş. Un copil de trei ani din Timiş, lăsat nesupravegheat, a ajuns într-un parc unde erau mai mulţi copii şi a fost lovit din greşeală de o minge. Atunci, părintii copilului mic care îl căutau au auzit zgomot şi au venit în parc, după care l-au bătut pe băiatul care l-ar fi lovit pe mingea pe bebeluş.

Mai întâi a venit mama copilului mic, care l-a lovit pe băiat cu pumnii, palmele şi chiar s-a urcat pe el, când acesta era deja la pământ. A urmat tată copilului, care l-a lovit şi el pe băiat. Bărbatul l-a luat pe copil şi l-a ridicat în aer, apoi l-a aruncat, după cum se poate vedea în video. Băiatul cade în cap.

Adauga un comentariu