International

O familie a dat în judecată Google! Motivul este halucinant: A decedat după ce s-a prăbușit de pe un pod rupt, în timp ce urmărea Google Maps!

Publicat: 21 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O familie a dat în judecată Google Motivul este halucinant A decedat după ce s-a prăbușit de pe un pod rupt în timp ce urmărea Google Maps
O familie a dat în judecată Google după ce un soț și tată a doi copii s-a prăbușit cu mașina de pe un pod rupt din Carolina de Nord, în timp ce se urmărea Google Maps

O familie a dat în judecată Google după ce un soț și tată a doi copii s-a prăbușit cu mașina de pe un pod rupt din Carolina de Nord, în timp ce se urmărea Google Maps. Philip Paxson a murit în septembrie anul trecut, în timp ce vene cu mașina de la petrecerea de naștere a fiicei sale dintr-un cartier din Hickory, Carolina de Nord. Potrivit datelor de la dosar, bărbatul ar fi urmat indicațiile Google și a trecut pe un pod care se prăbușise în urmă cu 9 ani.

O familie a dat în judecată Google!

În procesul intentat de soția bărbatului decedat, Alicia Paxson, se precizează că Podul Snow Creek a fost „nemarcat” și „nebaricadat” într-o noapte întunecată și ploioasă, când soțul ei s-a prăbușit cu mașina de la o înălțime de 20 de metri. Fotografiile atașate la dosar arată mașina soțului scufundată pe jumătate în apă.

Polițiștii care a găsit cadavrul lui Paxton în mașina răsturnată și parțial scufundată au spus că nu există bariere sau semne de avertizare de-a lungul drumului.

Mai multe persoane au notificat Google Maps despre podul rupt în anii care au precedat moartea lui Paxson și au cerut companiei să-și actualizeze informațiile despre rută. Una dintre aceste persoane, citată în proces, a precizat că a primit chiar confirmarea de primire a mailului, d ela Google, în care sesiza problema.

„Copiii întreabă cum și de ce a murit tatăl lor, iar eu nu mai am cuvinte pe care le pot spune pentru că, ca adult, încă nu pot înțelege cum ar fi putut acționa cei responsabili de direcțiile GPS”, a spus soția sa, Alicia Paxson.

Cine este răspunzător de moartea lui Philip Paxson

Pe lângă Google, procesul vizează două companii și o persoană — Tarde LLC, Hinckley Gauvain LLC și James Tarlton drept responsabili privind întreținerea Podul Snow Creek.

Patrula de Stat din Carolina de Nord a declarat că podul era inițial proprietatea unei companii de dezvoltare și nicio agenție locală sau de stat nu a preluat întreținerea podului, în ciuda anilor de apeluri de la rezidenții din apropiere care anticipau un astfel de accident.

În proces s-a precizat că podul prăbușit era încă descris ca un drum circulabil pe Google Maps. De-abia după începerea procesului, Google sugerează o rută diferită între cele două adrese în cauză.

Familia Paxson, care acuză Google de neglijență gravă și de comportament rău-voitor, solicită o sumă nespecificată de daune compensatorii, daune punitive și onorariile avocatului pentru familia lui Paxson, care include soția și cei doi copii, cu vârste de 7 și 9 ani.

Jose Castaneda, un purtător de cuvânt al Google, a declarat că transmite condoleanțe familiei și că va analiza cazul.

Acum, o familie a dat în judecată Google după ce un bărbat a decedat după ce s-a prăbușit de pe un pod rupt, în timp ce urmărea Google Maps.

Adauga un comentariu