Eveniment-Social

O familie a rămas fără agoniseala de o viață. Incendiu provocat de jocul copiilor

Publicat: 14 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O familie a rămas fără agoniseala de o viață. Incendiu provocat de jocul copiilor

În ultimele zile, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au fost solicitați să intervină în mai multe cazuri. Cele mai multe au vizat incendii izbucnite în unele localități din județ. Pompierii ieșeni au avut o serie de intervenții pentru stingerea incendiilor în unele localități din județ. În data de 12 noiembrie, ora 11:31, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiu pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 1,5 hectare de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În aceeași zi, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Lunca Cetățuii, comuna Ciurea. Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 500 metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
De asemenea, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Perieni, comuna Probota, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 5 tone de furaje și aproximativ 4 metri cubi de material lemnos. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jocul copiilor cu focul.

Incendii intenționate

Ieri, 13 noiembrie, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Frumușica, comuna Madârjac, pentru a stinge un incendiu produs la o casă. Locuința a ars, din păcate, în întregime. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric.
Tot ieri, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Tansa, comuna Belcești. Angajații ISU au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars documentele de identitate ale proprietarului, acoperișul din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați, ferestrele și ușile din lemn. Au mai ars și diverse materiale textile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată, conform celor de la ISU Iași

Adauga un comentariu