Actualitate

O fată de 14 ani a fost agresată de un bărbat de 51 de ani în timp ce se afla în autobuz

Publicat: 24 iul. 2021
O fată de 14 ani a fost agresată de un bărbat de 51 de ani în timp ce se afla în autobuz
O fată de 14 ani din Alba a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 51 de ani

O fată de 14 ani din Alba a fost agresată sexual de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Ciugud, vineri seara, în timp ce se afla într-un autobuz. Incidentul a fost relatat de un martor pe reţelele de socializare. Agresorul este acum cercetat de poliţişti.

Alarma a dat-o un martor care ar fi intervenit în momentul în care individul ar fi încercat inițial să lovească un copil. Când a văzut că nu are succes bărbatul s-a orientat către o fată de 14 ani pe care a început să o agreseze sexual.

„Ieri am intervenit la o bătaie între un copil de 13 ani și un adult în jur de 47 de ani. L-am apărat pe copil și acel individ a pipăit și o fetiță. În autobuzul de interior s-a petrecut, în autogara Alba Iulia, la orele 18:30.

Au prins curaj copiii, erau și fete între ei, și l-au urmărit. Au chemat Poliția. Sper să îl prindă, așa oameni nu merită să stea în libertate”, a povestit martorul evenimentului pe pagina de socializare.

Pasagerii din autobuz s-au sesizat şi au anunţat poliţia. Individul a fost identificat şi acum este cercetat de poliţişti pentru agresiune sexuală, notează presa locală.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta și luarea măsurilor legale.

 
Adauga un comentariu