Local

O femeie a fost lovită de un bărbat! Poliţiştii au demarat cercetările pentru lovire şi alte violente – FOTO/ VIDEO/ UPDATE

Publicat: 26 mai 2020

Poliţiştii ieşeni au demarat o serie de cercetări pentru lovire şi alte violente în cazul conflictului care a izbucnit în cartierul Tătăraşi, în noaptea de 21 spre 22 mai a avut loc un întreg scandal. În dosarul instrumentat de poliţişti sunt implicate mai multe persoane printre care şi un bărbat acuzat de lovire. Acesta din urmă ar fi lovit o femeie.

UPDATE: Cele patru persoane acuzate de tulburarea liniștii publice, loviri și alte violențe au fost arestate preventin pentru 30 de zile.

Știre inițială

Poliţiştii ieşeni au reţinut patru persoane pentru 24 de ore.

În urma cercetătorilor făcute, poliţiştii au reţinut patru persoane suspecte în dosar. Cele patru persoane sunt acuzate de tulburarea liniştii publice, loviri sau alte violențe.

” Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. ”

Bărbat bătut de patru indivizi! O femeie a fost lovită de un tânăr

” Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de  21 spre 22 mai a.c., un bărbat, de 23 de ani, ar fi lovit o femeie, iar ulterior, în timp ce s-ar fi aflat pe drumul public, împreună cu alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 44 de ani și 54 de ani, toți din municipiul Iași, ar fi agresat fizic un alt bărbat, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică.  În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 mai a.c., cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași.  La data de 26 mai a.c., aceştia vor fi prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. ” explica oamenii legii.

Conflictul s-ar fi produs între membrii aceleaşi familii

Pe strada Aurel Vlaicu, mai multe persoane au început să se certe. S-a solicitat intervenţia Poliţiei. Poliţiştii ajuns în zona i-au culcat la pământ pe scandalagii, iar patru dintre ei au fost duşi, la acea dată, la secţie pentru audieri. Trei dintre ei au fost amendaţi, iar o femeie depusese plângere pentru lovire.

Comentarii
  • Cum se face că,ei au luat bătaie și tot ei sunt arestați, păi știți cu ce se ocupă ,, victima”? Va spun eu ,că îî cunosc toata familia!Vinde droguri,iar cei care au fost martori la scandal sunt clienți fideli ai lui Gonzo…Oricum justiția nu din Romania nu e dreapta… Cunosc mii de cazuri în care oamenii nevinovați au făcut ani de închisoare,iar cei vinovați și-au făcut treaba in continuare..

  • … Dar cei care lau batut cu ce se ocupa? Au servici se trezesc dimineata si muncesc pana seara presupun, nu? Sunt hoți si sunt cunoscuti ca hoți in toata tara

  • Nu traim in jungla „justitiarule” cine a lovit sa plateasca. Iar daca ei stiau de droguri de ce nu au fost la politie sa spuna???? Ori erau si ei consumatori ori cei care lau batut erau i-l aprovizionau si ceva sa intamplat la colectarea banilor

  • Tănăsescu Laura la puscarie cu animalele care au lovit femeia, sa vada completul de judecata cine ce si cu ce se ocupa… Din poze par tigani care cauta sa fure, poate au intrat peste oameni in casa sa fure

  • Ce femeie a bătut?Pe femeie a lovit-o verișorul ei, tânărul de 23 de ani,care este arestat,iar ceilalți mai bătrâni au intervenit să-l oprească și au luat și ei bătaie tot de la acel tanar și tot ei au fost arestati…Câtă dreptate e in țara asta! Aici e vorba de cașcaval , femeia vrea bani,nu-i mai luați atâta apărarea unei dilere care vinde ,,maria”…Sau are un pont mare sa cumpere,,marfa” și nu-i ajung banii…Mai dă-o la pușcărie de țigancă …Când va vad,că-i țineți partea la asemenea specimene…,, femeia” HELLO FEMEIA VINDE DROGURI! NU E SFÂNTĂ !

Adauga un comentariu