International

O femeie a născut în timp ce se afla la coadă într-un McDonald’s. Aceasta și copilul ei vor primi meniuri Happy Meal pe viață – Video

Publicat: 14 iul. 2021
O femeie a născut într-un fast food
O femeie a născut într-un McDonald's

În timp ce aștepta la coadă într-un McDonald’s pentru a comanda ceva de mâncare, o femeie din California, SUA, a intrat în travaliu și a dat naștere copilului său chiar pe tejgheaua restaurantului.

Comandatul la McDonald’s nu va mai fi niciodată la fel pentru o femeie din California care a intrat în travaliu în timp ce stătea la coadă pentru a lua ceva de mâncare.

Aceasta nu s-a întins pe podea, ci a reușit să se urce pe tejgheaua unde se luau comenzile.

”Nasc!”, i-a avertizat aceasta pe toți cei din jur înainte să înceapă să țipe de durere, încat un cuplu a auzit și a sunat la ambulanță.

Bărbații care o însoțeau nu au reușit să îi fie de prea mare ajutor. Unul dintre ei se poate auzi pe fundalul filmării cum spune: ”Nu sunt bun la așa ceva”.

Din fericire, aceasta mai avea o prietenă cu ea care a reușit să o calmeze și să o facăsă se concentreze asupra respirației sale.

Angajații din McDonald’s erau șocați de ceea ce se întâmpla chiar în fața lor și au rugat-o pe femeie să se mute în altă parte pentru ca oamenii să poată comanda în continuare mâncare.

”Nu o pot muta”, a spus unul dintre prietenii femeii, potrivit torontosun.com.

Nu se știe dacă ambulanța a reușit să ajungă la timp pentru a ajuta la naștere, dar femeia și copilul său sunt sănătoși.

Pentru nașterea s-a petrecut într-un McDonald’s, atât femeia cât și copilul său vor primi meniuri Happy Meal pe viață.
Adauga un comentariu