National

O femeie din județul Ilfov a fost bătută și tâlhărită în plină stradă. Agresorul a fost arestat

Publicat: 07 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie din județul Ilfov a fost bătută și tâlhărită în plină stradă. Agresorul a fost arestat
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv, după ce a lovit o femeie cu pumnii în faţă şi i-a furat telefonul mobil pe o stradă din satul Tamaşi – Corbeanca, judeţul Ilfov. Poliţiştii oraşului Buftea au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o femeie a fost tâlhărită pe şoseaua Unirii, din satul Tamaşi – Corbeanca.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat victima, o femeie în vârstă de 43 de ani.

„Din primele verificări a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată se deplasa pe şoseaua Unirii, din satul Tamaşi şi vorbea la telefon, un bărbat necunoscut a agresat-o fizic, prin lovire cu pumnii în zona feţei şi i-a sustras telefonul mobil, după care a fugit de la faţa locului, într-o direcţie necunoscută”, precizează Inspectoratul.

O femeie a fost bătută și tâlhărită în plină stradă

Poliţiştii l-au depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei sesizate, care, la apariţia organelor de poliţie, a fugit şi a aruncat în curtea unui imobil din zonă telefonul mobil sustras de la persoana vătămată.

„Poliţiştii au continuat urmărirea acestuia şi la scurt timp l-au prins şi identificat, în cauză fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, asupra acestuia fiind găsit un obiect tăietor-înţepător, tip briceag”, informează poliţiştii ilfoveni, potrivit Agerpres.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au recuperat telefonul mobil al femeii.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, precizează IPJ.

Adauga un comentariu