International

O femeie s-a căsătorit cu o pisică. Cum motivează englezoaica

Publicat: 26 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie s-a căsătorit cu o pisică. Cum motivează englezoaica
O femeie din Marea Britanie a decis să-şi unească destinul cu pisica ei, pe nume India

Un pastor a oficiat o ceremonie într-un parc din Regatul Unit al Marii Britanii. O femeie s-a căsătorit cu o pisică, potrivit The Sun. Femeia, în vârstă de 49 de ani, s-a îmbrăcat într-un smoking pentru această ocazie specială din viaţa sa.

„Nu aveam nimic de pierdut și totul de câștigat, așa că m-am căsătorit cu pisica mea! Mi-am expus intenția că nu voi fi niciodată separată de animalul pe care îl ador. Nu pot trăi fără India. Ea este cu adevărat o senzație, este atât de prietenoasă și uimitoare”, a spus Deborah Hodge.

O femeie s-a căsătorit cu o pisică pentru a nu o pierde

O femeie din Marea Britanie a decis să-şi unească destinul cu pisica ei, pe nume India. Deborah Hodge a povestit pentru agenţia de presă The Sun că a recurs la acest gest pentru a-l împiedica pe proprietarul locuinței să o evacueze, ori să o oblige să renunțe la animalul fără de care „nu poate trăi”, arată sursa citată.

Femeia a relatat că de-a lungul timpului, proprietarii au încercat să o forţeze să renunțe la doi câini Husky și la o altă pisică, și nu dorea în momentul de faţă să rămână și fără pisica India.

„Nu pot trăi fără India. Mă face fericită cu adevărat, este atât de prietenoasă și uimitoare. Ea este cel mai important lucru din viața mea, după copiii mei. Animalele tale devin parte din familia ta și a fost absolut devastator să le iei rămas bun de la ei. Sunt îngrozită să o pierd pe India. Refuz să mă despart de ea. Prefer să trăiesc pe străzi decât să stau fără ea. Deși unii ar putea crede că este o idee stupidă, am vrut să pot să arăt fizic, ținând ceremonia în fața prietenilor mei, deși ei credeau că sunt nebună, că vorbesc foarte serios”, a menţionat Deborah Hodge.

Femeia care s-a căsătorit cu o pisică: „Copiii mei cred că mami și-a pierdut mințile”

Oficierea căsătoriei a avut loc în urmă cu o săptămână. La aceasta au participat mai mulţi prieteni de-ai femeii. Ea și-a pierdut slujba de antrenor luna trecută și se teme că ar putea fi evacuată din casa ei din Sidcup, sud-estul Londrei. Femeia menţionat speriată că vrea că viitorii proprietari să știe că ea și India nu vor fi separate.

De asemenea, copiii acesteia nu sunt de acord şi considera că mama lor şi-a pierdut minţile.

„Ei cred că am luat-o razna, însă am petrecut însă o zi minunată. Copiii mei n-au fost de față, cred că mami și-a pierdut mințile”, a mai spus aceasta.

De-a lungul timpului, tot mai multe persoane decid să aibă parte de o căsătorie atipică. Un bărbat s-a hotărât să facă pasul cel mare cu o păpușă gonflabilă. De asemenea, un alt caz inedit este cel al unei femei care și-a unit destinul cu ea însăși.

Astfel, cazul în care o femeie s-a căsătorit cu o pisică este unul fericit, pe când altele și-au ales partener de viață un copac, o mașină sau alte obiecte.

 

Adauga un comentariu