Actualitate

O femeie s-a prăbuşit subit în timp ce se afla la o nuntă în Dumbrava Roşie, Neamț. Medicii nu au avut decât să îi confirme decesul

Publicat: 25 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie s-a prăbuşit subit în timp ce se afla la o nuntă în Dumbrava Roşie Neamț. Medicii nu au avut decât să îi confirme decesul
Tragedia a avut loc noaptea trecută, 24 iulie, în Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ

O femeie din Neamț, în vârstă de 54 de ani, a murit subit în timp ce se afla la o nuntă organizată în comuna Dumbrava Roşie. Din nefericire, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să îi confirme decesul.

O altă tragedie a avut loc săptămâna trecută, de data aceasta în Iran, când o tânără mireasă a murit șa propria nuntă, din cauza unei tradiții.

O femeie a murit în timp ce afla la o nuntă

Tragedia a avut loc noaptea trecută, 24 iulie, în Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ. Femeia se afla la un salon de nunți, participând alături de familie la o nuntă. La puţin timp după miezul nopții, aceasta a început să se simtă din ce în ce mai rău şi s-a prăbuşit la pământ, sub privirile îngrozite ale familiei. Soţul a sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj medical care a găsit-o pe femeie în stop cardio-respirator și din păcate, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicii au declarat decesul.

Acum anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei femeii pentru a putea stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și care este cauza morţii.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mireasă din Iran, deces în ziua nunţii

Într-un context asemănător, amintim că o tânără mireasă din Iran, Mahvash Leghaei, s-a căsătorit în urmă cu câteva zile, cu alesul inimii sale, iar cei doi au făcut nunta în oraşul Firuzabad. În timpul petrecerii însă, un văr al mirelui a luat o armă automată și a început să tragă cu ea în aer, acesta fiind un obicei destul de des întâlnit în Orientul Mijlociu, cu toate că este declarat ilegal.

Unul dintre gloanţele trase de vărul mirelui au lovit-o pe mireasă în cap, iar aceasta a murit pe loc.

„Am avut un apel de urgenţă în legătură cu împuşcături la o nuntă în Firuzabad, iar la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie.

Anchetatorii au descoperit că o persoană a tras mai multe focuri de armă ca parte dintr-un obicei la nuntă, însă din cauze încă rămase necunoscute, acesta a împuşcat trei persoane, doi bărbaţi şi mireasă. Bărbatul care a tras cu arma a fugit imediat după incident, însă poliţiştii au reuşit să îl prindă. Un purtător de cuvânt al Poliţiei din Firuzabad a precizat că acesta avea încă asupra sa armă cu care a tras la nuntă.

Potrivit unor rapoarte iniţiale ale Poliţiei, inițial au fost trase două gloanţe, fără să se întâmple ceva, însă ulterior au mai fost trase câteva, unul dintre acestea lovind-o pe mireasă în cap. Totodată, acelaşi glonţ a ieşit din trupul tinerei şi a lovit alţi doi bărbaţi aflaţi în apropierea femeii.

Oficialii iranieni au explicat că tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde s-a şi stins din viaţă, în timp ce celelalte două victime au scăpat doar cu răni uşoare, care nu le pun înșă în pericol viaţa.

Din păcate, o tragedie a avut loc și în timpul unei nunți desfășurate la Neamț,în comuna Dumbrava Roșie, atunci când o femeie a murit în mod subit și nu a mai putut fi salvată de echipa medicală deplasată la fața locului.

Adauga un comentariu