National

O fetiță de 5 ani a suferit fracturi la coloană, după ce s-a urcat pe acoperișul unei cabane și a căzut de la 7 m

Publicat: 14 mart. 2021
O fetiță de 5 ani, a căzut de pe acoperișul unei cabane în stațiunea Rânca

O fetiță de 5 ani, a căzut de pe acoperișul unei cabane în stațiunea Rânca. Copila ar fi urcat pe acoperiș cățărându-se pe zăpadă. Apoi a alunecat de la o înălțime de 7 m. La fața locului au intervenit de urgență salvamontiștii. Fetița a fost preluată și așezată într-o saltea specială cu vacuum pentru imobilizare, transmite RomâniaTv.

Copila a fost dusă spre spital, iar în localitatea Novaci a fost predată unui echipaj de la ambulanță. Ulterior ea a fost transferată la  Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu pentru mai multe investigații medicale. Se pare că micuța a suferit o fractură la coloană. Medicii încă nu au oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a acesteia.

„Acțiune în derulare a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru salvarea unui copil de 5 ani căzut de la cca 7 metri de pe o cladire din Ranca, masivul Parâng.
După acordarea primului ajutor medical și stabilizarea pacientului salvamontiștii vor transporta persoana accidentată cu ambulanta Salvamont Gorj la prima unitate medicală sau până în locul unde se vor întâlni cu ambulanta SAJ trimisa pentru preluarea victimei”, au transmis reprezentanții Salvamont Romînia, Dispeceratul Național Salvamont.

 

Comentarii
Adauga un comentariu