Economic Local

O firmă cu trei angajați a prins contractul de corespondență de la Salubris! Valoarea este de aproape 50.000 de euro

Publicat: 14 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O firmă cu trei angajați a prins contractul de corespondență de la Salubris Valoarea este de aproape 50.000 de euro

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, a finalizat licitația pentru achiziționarea serviciilor de distribuire corespondență. La procedură au fost depuse două oferte din partea Waterson Rochefort Group SRL, din București, și Compania Națională Poșta Română SA. Comisia de evaluare a stabilit că firma din București a avut cea mai bună ofertă, de 200.220 lei, fără TVA, aproape 50.000 de euro. Societatea este administrată de către Flavius Claudiu Ciobanu, care are calitatea și de asociat majoritar. Acesta a precizat în trecut că astfel de contracte sunt onorate cu ajutorul firmelor de curierat. În 2018, societatea figura cu trei angajați și o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei. Ciobanu a adăugat că numărul angajaților a crescut la 10.

Contractul este pe un an

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. Necesarul este de 16.000 de plicuri pentru corespondență internă cu confirmare de primire și 110.000 plicuri pentru corespondență internă fără confirmare de primire.

„Prestatorul serviciilor se obligă să efectueze următoarele activități: să asigure expedierea corespondenței la destinatar, să asigure servicii de distribuire corespondență atât la nivelul județului și municipiului Iași, cât și la nivel național; prin acoperire națională se înțelege capacitatea de a distribui corespondența la orice adresă de corespondență de pe întreg teritoriul național, respectiv livrarea trimiterilor la orice adresă de corespondență de pe teritoriul României”, se arată în caietul de sarcini.

Adauga un comentariu