Economic Local

O firmă din Iași care închiriază utilaje va fi plătită de Salubris SA! Contractul are o valoare de 76.000 de euro

Publicat: 12 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O firmă din Iași care închiriază utilaje va fi plătită de Salubris SA Contractul are o valoare de 76.000 de euro
Sediul Salubris SA, de pe șoseaua Națională din Iași

Firma unui ieșean a câștigat licitația pentru închirierea a două utilaje solicitate de Salubris SA. Cele două buldozere vor fi folosite la Depozitul Ecologic Țuțora. Utilajele vor fi manevrate de personal pus la dispoziție de firma furnizoare

Firma de salubritate a Primăriei Iași a finalizat o licitație pentru închirierea unui număr de două buldozere. Recent, comisia de evaluare a stabilit că oferta societății Vami Sofi Trans SRL este eligibilă. Astfel, valoarea finală a contractului a ajuns la 367.000 lei, fără TVA, aproximativ 76.000 de euro. Mai precis, timp de 1 an, vor fi închiriate două buldozere cu tot cu personal. Utilajele vor fi folosite pentru lucrările de la Depozitul Ecologic Țuțora. Vam Sofi Trans SRL, din Iași, este deținută de Ionuț Andrei Vlad. Firma, cu obiect de activitate „lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”, în 2019, a înregistrat o cifră de afaceri de 7,7 milioane lei, profit de 512.398 lei, datorii de 1,8 milioane lei, cu un număr de 35 de angajați. În total, trebuie acoperite 1.500 de ore de lucru pe perioada contractului. Firma câștigătoare nu este la primul contract cu Salubris SA.

Salubris SA va solicita intervenția utilajelor doar în caz de necesitate

Utilajele trebuie să aibă capacitatea de a funcționa minimum 10 ore pe zi.

„Buldozerele se vor închiria cu personal deservent și carburant asigurat de către prestator. Prestatorul va asigura toate cheltuielile aferente funcționării în condiții optime a utilajelor. Buldozerele trebuie să fie în stare tehnică corespunzătoare, să aibă combustibil necesar unei funcționări normale de minimum 10 ore pe zi. Buldozerele, precum și personalul deservent aferent nu trebuie să părăsească zona de lucru fără înștiințarea și acordul prealabil al autorității contractante. Închirierea buldozerelor se va face în urma unor comenzi emise de către autoritatea contractantă. Autoritatea contractantă va solicita închirierea buldozerelor numai în funcție de necesitățile curente ale acesteia. Prestatorul se obligă să asigure utilajele în termen de maximum 24 de ore de la solicitarea achizitorului”, sunt condițiile Salubris SA.

Firma de salubritate investește 1,4 milioane de euro în autogunoiere

Recent, firma de salubritate a lansat licitația pentru achiziția de noi autogunoiere. Valoarea estimată a contractului este de 6.619.500 lei, fără TVA, aproximativ 1,4 milioane euro. Procedura a fost împărțită în 3 loturi: autogunoiere cu echipament de compactare 9 metri cubi – 3 bucăți, autogunoiere cu echipament de compactare 15 metri cubi – 6 bucăți și vehicule multifuncționale cu accesorii – 2 bucăți. La procedură a participat o singură firmă, Grădinariu Import Export SRL, din București, care a licitat pentru toate cele 3 loturi. Societatea este controlată în proporție de 90 la sută de către Andrei Călin Grădinariu.

Adauga un comentariu