Prima pagină » Local » O îndrăgită educatoare din Iaşi se luptă cu o boală nemiloasă! Mihaela Darie își strigă disperarea: „Sunt tânără și am multe de făcut în viață” – FOTO

O îndrăgită educatoare din Iaşi se luptă cu o boală nemiloasă! Mihaela Darie își strigă disperarea: „Sunt tânără și am multe de făcut în viață” – FOTO

15 mai 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ în Local

Mihaela Darie are 42 de ani şi este profesor pentru învățământul preșcolar în comuna Răducăneni. De un an de zile, viața i s-a schimbat la 180 de grade. Aceasta duce o luptă continuă cu o boală nemiloasă, fiind diagnosticată cu cancer mamar stadiul 3C şi metastaze osoase

În ciuda durerilor groaznice pe care le simte și a dificultăților financiare, Mihaela continuă să lupte cu îndârjire împotriva cancerului. Femeia este conștientă că boala de care suferă este una extrem de gravă, dar la fel de bine știe că vrea să se vindece și să se bucure de viață în continuare. De aceea s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul ieșenilor.

o imagine cu Mihaela Darie

Mihaela duce o luptă continuă cu o boală nemiloasă, fiind diagnosticată cu cancer mamar stadiul 3C şi metastaze osoase

Viața i s-a schimbat la 180 de grade după ce a fost diagnosticată cu neoplasm mamar!

o imagine cu Mihaela Darie

În ciuda durerilor groaznice pe care le simte și a dificultăților financiare, Mihaela continuă să lupte cu îndârjire cu cancerul

Mihaela Darie a fost diagnosticată cu neoplasm mamar stadiul 3C în vara anului trecut. Din păcate, cancerul nu a fost descoperit într-o fază incipientă și s-a răspândit în oase. De atunci, viaţa sa a devenit o continuă luptă pentru supraviețuire, Mihaela dovedind că este o femeie puternică şi luptătoare. Educatoarea a trecut până acum prin două intervenții chirurgicale în urma cărora a urmat mai multe ședințe de chimioterapie. În prezent face ședințe de radioterapie, dar se simte foarte rău.

„Nu mi-a fost uşor când am aflat acest diagnostic. Am trecut prin două intervenţii chirurgicale, după care am urmat ședințe de chimioterapie, iar acum fac ședințe de radioterapie, în urma cărora mă simt foarte rău. În paralel urmez şi un tratament naturist care este foarte costisitor şi fac ședințe de kinetoterapie care implică, de asemenea, costuri suplimentare, deoarece aceste ședințe le fac în fiecare zi. Am realizat şi un control medical în Turcia, în urma căruia mi s-au dat de efectuat niște analize costisitoare, după care se va stabili o schemă de tratament. În prezent sunt în concediu medical pe caz de boală”, a mărturisit Mihaela.

 o imagine cu Mihaela Darie si mai multi copii

Mihaela Darie își dorește cu orice preț să învingă boala și să-și poată duce la îndeplinire toate visurile

Mihaela luptă cu o boală nemiloasă și are nevoie de ajutor: „Încă mai am mult de luptat, dar vreau să trăiesc”

o imagine cu Mihaela Darie

Până acum a luptat de una singură cu această boală, dar acum a ajuns la capătul puterilor și are nevoie de ajutor

Mihaela Darie își dorește cu orice preț să învingă boala și să-și poată duce la îndeplinire toate visurile. Nu are pe nimeni care să o poată ajuta financiar, de un an de zile este în concediu medical, iar tratamentele sunt foarte costisitoare, depășind cu mult posibilitățile ei financiare. Până acum a luptat de una singură cu această boală, dar a ajuns la capătul puterilor și are nevoie de ajutor.

„Am luptat cu toată puterea mea, dar stadiul bolii mele a evoluat și am fost nevoită să urmez mai multe tratamente costisitoare. Încă mai am mult de luptat, dar vreau să trăiesc, să îmi îndeplinesc visurile. Sunt tânără și am multe de făcut în viață, iar fiecare zi contează pentru mine mai mult ca niciodată. Sper să pot învinge această boală și să îmi continui viața cu optimism și speranță”, a declarat Mihaela Darie.

Oamenii cu suflet mare pot dona în conturile afișate mai jos și o pot ajuta pe Mihaela Darie să câștige lupta cu boala nemiloasă de care suferă.

Cont RON:RO66BRDE240SV74321982400.

Cont EUR:RO35BRDE240SV70912082400.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *